ТЕСТ: Как държите чашата си за кафе разкрива вашата личност

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Следващият път, в който пиете кафе, обърнете внимание на това по какъв начин хващате чашата. Това може да разкаже повече за вас, отколкото предполагате.

ТЕСТ: Как държите чашата си за кафе разкрива вашата личност
 © iStock

Замисляли ли сте се по какъв начин държите чашата си за кафе или пък чай? Хората правят много неща по един и същи начин без изобщо да се замислят над този факт. Истината е, че дори простичко нещо като начина, по който държите чашата си за кафе, може да разкрие повече за вашата личност.

Хващате дръжката с всички пръсти

Вие сте като желязна ръка в кадифена ръкавица, когато става въпрос за поставяне на цели и постигането им. Отстрани изглежда, че сякаш постигате всичко без големи усилия, но всъщност успехът се дължи на силното ви вътрешно желание и воля.

Ако по принцип не държите чашата си за кафе по този начин, но се уловите да го правите, това означава, че може би сте в беда или сте изправени пред трудност. Моментът е подходящ да се вгледате в себе си и да направите оценка на своите приоритети и благосъстояние.

Добави описание

Хващате дръжката съвсем леко за дръжката

Вие сте много рационални и ориентирани към детайлите. Способни сте да правите няколко неща едновременно и то добре. Вие сте перфекционисти във всичко, което правите и това е ваша отличителна черта.

Ако по принцип не държите чашата си за кафе по този начин, но се уловите да го правите, това означава, че сте стресирани, защото животът ви и(ли) работата ви изискват прекалено много от вас в този момент. Подходящо време е да се видите с близък приятел, който може да ви изслуша и да ви даде подходящ съвет.

Добави описание

Поставяте дръжката между пръстите си и обхващате чашата с длан

Вие сте общителни, екстровертни и имате страхотни отношения с хората. Лесно възприемате различни мнения и гледни точки, защото сте всичко друго, но не и консервативни. Освен това вие сте много решителни и когато си поставите цел, се придържате към нея.

Ако по принцип не държите чашата си за кафе по този начин, но се уловите да го правите, това означава, че сте много спокойни и се чувствате прекрасно.

Добави описание

Хващате дръжката с пръсти, но малкият остава под нея

Вие не се страхувате да изразите мнението си. Вашият интелект е едно от най-силните ви оръжия. Освен това сте практични и находчиви, което ви позволява да се адаптирате към всяка ситуация, в която попадате. Можете да формирате здравословни междуличностни отношения и сте отворени към другите – точно толкова, колкото трябва.

Ако по принцип не държите чашата си за кафе по този начин, но се уловите да го правите, това означава, че сте доволни от това по какъв начин се развива животът ви.

Добави описание

Поставяте палеца си в дръжката и обхващате с длан цялата чаша

Вие сте много оптимистични и спокойни. Склонни сте да виждате положителното във всяка ситуация и приятелите ви наистина обичат да бъдат около вас. Вие имате лидерски качества, защото успявате да видите голямата картина, вместо да се фокусирате твърде много върху детайлите.

Ако по принцип не държите чашата си за кафе по този начин, но се уловите да го правите, това означава, че нещата при вас вървят добре и най-накрая ще постигнете цел, която имате от дълго време.

Добави описание

Хващате дръжката и добавяте опора с палеца и(ли) малкия си пръст

Вие сте доволни от живота си. Обикновено търсите стабилност и не харесвате внезапните промени в рутината си. Приемате нещата такива, каквото са по спокоен начин.

Ако по принцип не държите чашата си за кафе по този начин, но се уловите да го правите, това означава, че е време за почивка. Погрижете се за себе си, като си осигурите необходимото пространство – с малко спокойствие и тишина.

Добави описание

Хващате чашата с цялата план от обратната страна

Вие не обичате обичайното и мислите нестандартно. Освен това имате много оригинални идеи и умеете да отстоявате мнението си и това, в което вярвате.

Ако по принцип не държите чашата си за кафе по този начин, но се уловите да го правите, това означава, че имате нови идеи, които предстоят да бъдат реализирани.

Добави описание

Вижте също:

Японски тест “Кубът” разкрива личността ви

Тест: Избери петно и разбери как се отнасяш към околните?

ТЕСТ: Как виждате живота си?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар