ТЕСТ: Как пишете “Х” издава много за личността ви

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди да прочетете следващите редове, вземете лист хартия и напишете “Х”. Запомнете как точно сте го изписали – коя чертичка първо, коя – второ и дали изписвате отгоре надолу или отдолу нагоре. Вижте какво издава за личността ви.

тест, как изписвате х

Цветната линия показва коя чертичка изписвате първо, а черната – коя второ.

 

№1 – Човек на миналото

Ако изписвате “Х” по този начин, то вие сте старомодни. Обичате добре изпитаните методи. Промените ви притесняват и се чувствате притиснати в ъгъла, когато се налага да действате по нов за вас начин.

 

№2 – Бягството е вашият начин

Не обичате нищо ново и подхождате много страхливо. Въпреки това винаги търсите начин да избягате от миналото. Често обръщате поглед назад и търсите грешки в себе си.

 

№3 – Бунтовници

Вие държите да се откроявате. Презирате идеята да се сливате с тълпата. Всяко ваше действие се ръководи от желанието за събаряне на граници. За съжаление често не премисляте поведението си и това води до конфронтации с околните.

 

№4 – С поглед в бъдещето

Вие сте човек, който живее тук и сега, реалист. Въпреки това погледът ви винаги е отправен към бъдещето и всички възможности, които можете да реализирате. Вие сте успешни във всичко, което правите, защото живеете балансирано.

 

№5 – Живот по собствени правила

Вие сте независими. Трудно се обвързвате, защото не обичате да се съобразявате с никого. Често ви определят като егоисти, макар да сте хора, които имат вътрешен компас и държат ежедневието им да се ръководи от собствени правила.

 

№6 – Човек, когото другите следват

На света има два типа хора. Едните водят, другите – следват. Вие сте от тези, които задават ритъма. Създавате правилата и очаквате другите да ги спазват. Лидери сте и умеете да увличате всички около себе си.

 

№7 – Човек на реда

Вие сте човек на реда. Живеете по правилата, почти без изключение. Някои дори ви определят като твърде праволинейни. Обичате графиците и списъците, както и подредбата във всяка сфера на живота.

 

№8 – Човек с необичайно мислене

Вие сте креативни и артистични. Гледате трезво на живота, но предпочитате да действате по начин, различен от общоприетото. Не позволявате да ви вкарват в рамки, но никога не сте агресивни, а винаги любезно отклонявате желанието на другите да ви насочват.

 

Вижте още

Тест: Предизвикайте съдбата си >>>

Тест: Каква магическа сила притежавате?>>>

Тест: Лабиринтът на подсъзнанието >>>

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар