ТЕСТ: Кой персонаж от картината забелязахте първо?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кой е първият образ от картината, който забелязахте? Отговорът разкрива подробности за това, от какво се нуждаете във връзката с партньора си в момента.

ТЕСТ: Кой персонаж от картината забелязахте първо?
 © Pinterest

Ако първо забелязахте лицето…,

…то вие изпитвате нужда да ви разбират по-добре

Ако първото нещо, което забелязахте в картинката, е голямото лице, образувано от образите на останалите персонажи, то вие имате нужда да ви разбират по-добре. Вие сте трудолюбиви и усърдни във всичко, което правите, но често оставате с усещането, че не ви оценяват. Обичате да наблюдавате и се разбирате лесно с околните, но това не се подразбира за тях. За да ви разбират по-добре, трябва да опитате да сте по-открити и предразполагащи. 

Същото важи и за връзката ви. Поговорете с половинката си и обяснете притесненията си. Дайте време на човека до себе си да ви опознае, за да започне да ви разбира по-добре.

 

Вижте още:

Най-краткият тест за интелигентност! Ще се справите ли? >>>

ТЕСТ: Избери тибетска мандала и научи нещо за себе си >>>

 

Ако първо забелязахте мъжа в палтото…,

… то вие имате нужда да ви приемат

Ако първото нещо, което забелязахте, беше мъжът в тъмно палто, това означава, че таите много тъга. Може би не я показвате на другите, може би не се проявява често, но е скрита дълбоко в същността ви. Вие разбирате действителността много добре и осъзнавате, че понякога трудно се вписвате. Това важи и за връзката с половинката ви. Винаги тайно се надявате да ви разберат и да ви приемат такива, каквито сте – без да ви променят. Трудно се доверявате на някого за интимна връзка и отнема време да установите истинска близост, защото се страхувате от отхвърляне заради различния си поглед към живота. 

тест с картинка, мъж с палто

 

Ако първо забелязахте бебето…,

то вие имате нужда от човек, който да се грижи за вас

Ако първото, което забелязахте, беше бебето, то вие се чувствате безпомощни в отношенията си с повечето хора, включително половинката. Трудно приемате факта, че сте пораснали и не се справяте добре с поемането на отговорност. Във връзката си имате нужда от човек, който да е лидер, без да се превръща в тиранин. Трябва ви половинка, която да ви напътства и да ви насърчава да взимате решения, като остава винаги ваша опора. Изпитвате постоянна нужда да ви обгрижват, което понякога е изтощително за партньора ви. Бъдете откровени и разкрийте слабите си страни пред половинката, за да може да ви бъде опора, без да остава с усещането, че не сте дорасли за връзка.

 

Вижте още:

Тест: Кое видяхте първо на картинката >>>

Тест: Избери сърце и виж какво те очаква в любовта >>>

тест с картинка, бебе

 

Ако първо забелязахте магьосника с книгата…,

то вие търсите свързване на духовно ниво

Ако първото, което забелязахте, беше магьосника, четящ книга, то вие сте човек с огромно любопитство. Няма тема, която не ви вълнува. Обичате да четете за живота и смъртта, за живота след смъртта. Интересувате се от материалното и от духовното. Когато сте във връзка с някого, търсите свързване на духовно ниво. Имате нужда от човек, който споделя вашите виждания или поне изпитва любопитство по темата.

тест с картинка, магьосник

 

Ако първо забелязахте придружителите в бяло…,

то вие имате нужда от предизвикателства

Ако първото, което забелязахте, бяха двамата придружители в бяло, то вие сте упорит човек, който държи на своето. Понякога просто от инат. Често сте маниаци на тема контрол и държите всичко да се случва точно както решите. В повечето случаи се оказвате прави, защото сте наблюдателни и аналитични, но все пак не бива да прекалявате. Във връзката си имате нужда от човек, който е достатъчно силен, за да ви се опълчи по интелигентен и аргументиран начин. Така ще можете да израствате заедно, без единият да доминира изцяло над другия.

тест с картинка, придружители

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар