Тест: Кой принт избрахте първо? Вижте какво издава за вас!

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кой е принтът, който забелязахте първо или към който бяхте най-силно привлечени? Вижте какво издава изборът за вашата личност.

Тест: Кой принт избрахте първо? Вижте какво издава за вас!

Принт №1 – Листа

Вие сте изследователи по природа, обичате да опознавате. Приключенци сте по природа. Харесва ви да живеете по собствени правила и да действате спонтанно. Състрадателни сте и сте много отдадени на хората около себе си, били те приятели или роднини. Оптимисти сте и успявате да видите най-доброто във всяка ситуация. Мечтатели сте и се целите високо. Почти винаги реализирате плановете си и то с лекота.

 

Принт №2 – Рози

Вие сте емоционални и чувствителни. Често ви определят като човек със златно сърце. Винаги поставяте другите преди себе си. Бъдете внимателни обаче, защото често се възползват от вас. Гледате позитивно на живота, каквото и да се случва. Не забравяйте да сте егоисти от време на време и да се погрижите за себе си.

 

Вижте още:

Японски тест “Кубът” >>>

 

Принт №3 – Акварелни цветни точки

Вие сте спокойни и винаги успявате да сдържите емоциите си. Добре организирани и методични сте. Понякога сте дребнави и твърде много се вглеждате в детайлите, което изнервя околните. Трудно се привързвате към някого, но случи ли се това, е доживот. Бъдете по-отворени към нови хора и преживявания, защото имате склонност да се вкопчвате твърде много в старото и добре познатото.

 

Принт №4 – Триъгълници

Вие сте човек на духовното. Материалното е от второстепенна важност за вас. Винаги сте душата на компанията и имате добро и необичайно чувство за хумор. Лесно успявате да се харесате на хората, макар да не обичате да се разкривате пред никого. Отпуснете се и показвайте истинската си същност по-често. 

Вижте още:

Тест: Каква магическа сила притежавате? >>>

Тест: Как виждате живота си? >>>

 

Принт №5 – Зиг-заг

Вие сте човек на риска. За вас познатото е отегчително. Креативни сте и обичате експериментите – и в личния живот, и в работата. Смели сте и често вървите по неотъпкани пътища. Често ви търсят за съвет, защото сте човек с богат опит, служещ за пример на мнозина.

 

Принт №6- Разноцветна геометрия

Обичате новото и непознатото. Не можете да стоите на едно място и рутината ви влудява. Харесва ви да поемате рискове. Недостатъкът е, че често не се замисляте за последствията и за цената, която вие и дори близките ви трябва да платят. Непостоянни сте и често променяте решенията си. Въпреки това сте толкова обаятелни, че всички ви прощават много лесно.

Вижте още:

Тест: Геометрия на характера >>>

 

Принт №7 – Сини кръгове

Вие сте човек, който излъчва спокойствие. Никога не действате прибързано, никога не показвате емоциите си. Показвате истинското си лице само на най-близките. Обичате реда и правилата и много държите всички около вас да споделят принципите ви. Понякога сте твърде праволинейни, което отблъсква онези, които са по-импулсивни и повърхностни. 

 

Принт №8 – Цветна вълна

Вие сте човек на промяната – търсите я, инициирате я, следвате я. Не обичате дните ви да си приличат. Артистични натури сте, обожавате изкуството във всичките му форми. В личния си живот сте импулсивни – обичате и мразите силно, ядосвате се и се успокоявате бързо. Трудно намирате истински приятели, но откриете ли ги веднъж, те са ви верни за цял живот.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар