ТЕСТ: Кой символ Ин и Ян представлява вашата душа?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Символът Ин и Ян е древна китайска концепция, която представлява двойствеността и взаимосвързаността на всички неща във Вселената.

ТЕСТ: Кой символ Ин и Ян представлява вашата душа?
 © iStock

Един от най-известните символи е този на Ин и Ян. Две противоположни и допълващи се сили. Ин и Ян са в постоянно движение и баланс. Ин представлява пасивните, женствени и тъмни аспекти на природата. Свързва се с качества като тъмнина, студ, тишина, възприемчивост и интуиция. Примери за Ин елементи са луната, водата и земята. Ян, от друга страна, представлява активните, мъжествени и ярки аспекти на природата. Свързва се с качества като светлина, топлина, движение, самоувереност и логика. Примери за Ян елементи включват слънцето, огъня и небето. Идеята е, че Ин и Ян не са само противоположности, а по-скоро допълващи се и взаимосвързани аспекти на съществуването. Постоянното движение между двете представлява непрекъснато променящата се природа на реалността.Добави описание


Символът Ин и Ян изобразява концепцията, че всяка сила поражда другата. Ян расте от Ин, а Ин расте от Ян в безкраен цикъл на трансформация. Това подчертава идеята, че никоя сила не може да съществува без своята противоположност. Освен това символът Ин и Ян служи като напомняне за дуалистичния характер на съществуването и важността на намирането на баланс и хармония във всички аспекти на живота.

А сега вижте четирите символа Ин и Ян по-долу и интуитивно изберете този, който най-много ви допада:

Добави описание

Първи Ин и Ян

Вие сте интелигентни, умни и имате впечатляващи познания за живота. Хората около вас виждат вашата мъдрост и често търсят съвети. Под някаква форма другите ви виждат като авторитет и като родителска фигура. Не забравяйте обаче, че е важно да си давате почивка и да се грижите за себе си, а не само за другите. Живейте бавно, водейки се от своята вътрешна истина и се наслаждавайте на любимите си дейности.

Втори Ин и Ян

Вие сте от хората, в които гори голям ентусиазъм и креативност. За вас може да се каже, че сте „изпълнени с живот“. Умеете да оценявате малките радости и те да топлят сърцето ви. И въпреки че на лицето ви почти винаги има усмивка, вашата душа непрестанно търси отговори на големи въпроси за живота. В сравнение с хората на вашата възраст изглеждате много по-зрели.

Трети Ин и Ян

Вие сте родени, за да се радвате на щастието и любовта в живота. Имате чиста душа, емоционално сърце и привличате хората със своята вътрешна красота. Разбира се, животът понякога ще ви поставя препятствия, които трябва да преминете, защото те са катализатор за растеж. Ако погледнете на тях като на възможност за развитие, ще оцените живота си още повече.

Четвърти Ин и Ян

Вие сте от типа хора, които винаги поставят интересите на другите над своите собствени. Вие проявявате забележителна емпатия и загриженост. Благодарение на разбирането на емоциите – своите собствени и чуждите, вие лесно общувате с хората. Освен това имате впечатляващи комуникативни умения. Не забравяйте обаче, че емпатия трябва да проявявате първо към себе си и своето благополучие.

Вижте също:

Имате ли талисман? 8 предмета, които ще ви донесат късмет!

И Дзин – да променим съдбата си

ТЕСТ: Ум, сърце или интуиция – какво следвате в живота?

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар