ТЕСТ: На какъв етап сте в живота си?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Първото нещо, което видите от картината, разкрива скрити части от вашите личност и нужди, както и показва на какъв етап се намирате в момента в живота си. Интересното е, че изборът ви се диктува изцяло от вашето подсъзнание.

ТЕСТ: На какъв етап сте в живота си?

Погледнете снимката по-долу и запомнете това, което сте видели първо. Избраният обект е всъщност отражение на подсъзнанието ви. Така наречените оптични илюзии имат силата да изкарват наяве скрити неща от личността ни, за които понякога дори ние самите нямаме представа.

Без да мислите, какво виждате първо от картината? Това ще разкрие повече подробности за това къде се намирате в момента в живота си.

            Добави описание

Жена с чадър

Чадърът, който дамата държи, символизира аристократизъм, но също така е и символ на връзката между небето и земята. Ако сте видели първо жената, това означава, че подсъзнателно искате да се предпазите от света, хората, всичко, което ви заобикаля. За вас материалните неща не са толкова важни, колкото тези, които не могат да бъдат видени или пък докоснати. Нуждаете се от почивка, но не толкова физическа, а по-скоро психическа. Опитайте се да се заредите с положителна енергия, работете върху духовното си развитие и дайте шанс на творчеството ви да излезе на преден план.

Лице на мъж

Ако първо сте видели мъжа, това означава, че имате много идеи по какъв начин бихте могли да реализирате плановете си. Подсъзнателно вие чертаете схема, с помощта на която да достигнете целите, които сте си набелязали. Трябва обаче да внимавате да не забравите стойността на това, към което сте се насочили – без значение дали е нещо материално или пък духовно. Възможно е в живота ви да се случат интересни промени. Имате много енергия и се справяте чудесно в различни ситуации. Сега е подходящият момент да започнете нещо, което обмисляте.

ТЕСТ: Кой персонаж от картината забелязахте първо? >>>

Платноходка

Лодката символизира просперитет, който може да „влезе“ във вашия живот. Ако първо сте видели платноходката, това означава, че сте човек с големи планове и много ясно виждате своите цели. В случай, че искате животът да върви по начина, който си представяте, важно е да не се претоварвате. Ако направим сравнение с лодката – ако в нея има прекалено много товар, това може да я потопи. Погрижете се за физическото и психическото си здраве, както и прекарвайте повече време с любимите си хора (семейство и приятели).

Дим от комин

Димът символизира душата, напускаща тялото. Ако първо сте видели дима от комина, това означава, че сте твърде обсебени от работата си и не забелязвате, че всъщност това не ви прави щастливи. Когато душата ви страда, тогава се появяват както физически проблеми, така и други, свързани с различни аспекти от живота. Отдалечете се от материалните неща и си дайте почивка. Отклонете мислите си от работата и ги насочете към духовното си благосъстояние. По този начин ще се заредите с повече енергия, а това ще ви помогне да бъдете по-успешни и доволни от живота.

Вижте също така:

ТЕСТ: Мъжът в къщата ли е или извън нея?

Тест: Каква магическа сила притежавате?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар