ТЕСТ: Предизвикайте съдбата | Rozali.com

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Предизвикайте съдбата, за да ви подаде ръка. Изберете една от картините и разберете посланието й към вас в настоящия момент.

ТЕСТ: Предизвикайте съдбата

 

Ако сте избрали КАРТИНА 1

Вие винаги можете да разчитате на късмет и закрила от страна на Съдбата, защото сте позитивно настроени към света, умеете да се радвате на живота, а може би вярвате и в чудеса.

Трудностите рядко ви „събарят”, имате достатъчно сили, за да започнете отначало и да си кажете: „Всяко зло за добро”. Може да имате много приятели, но все още да очаквате любовта, която ще докосне истински сърцето ви.

 

 

Ако сте избрали КАРТИНА 2

Вие сте дълбоко емоционална личност, която съществува в океан от силни емоционални преживявания. Вие сте само една малка част от това, което сте склонни да разкривате пред околните.

Задълбочената ви, интуитивна и философска мисъл, ви помага да стигате до дъното на горчиви истини и в тях пак да откривате, красота.

Е, Съдбата винаги ще се обръща с лице към вас и ще ви подава ръка и то, когато най-малко очаквате, когато не сте концентрирани върху крайния резултат, не сте обвързани с точни „разчети”, а само с усещането за справедливост и вярна посока.

 

 

Ако сте избрали КАРТИНА 3

Вие не обичате да ви въвличат в сложни преживявания и драми. Дори и да изпитвате силни емоции, умеете да се дистанцирате от тях, благодарение на хладна мисъл и практичност.

Може да имате склонност да прехвърляте отговорностите си върху околните или да изглежда, че вие сте съвършени, необикновени или всичко ви е позволено.

Подходът ви в живота не е традиционен, понякога може да изглеждате чудати, еклектични, отличаващи се от тълпата, но всъщност, вие сте доста прозорливи и Съдбата винаги ви се притичва на помощ, когато сте „себе си”.

 

 

Ако сте избрали КАРТИНА 4

Вие сте изключително земна и практична личност, здраво стъпила на земята. За вас животът не е само забавление, а също и оцеляване. От всяка ситуация умеете да извличате полза, защото сте умни, също подчертано адаптивни, гъвкави като реакция във всеки един момент.

В много от случаите успявате да превъртите обстоятелствата във ваша полза, да контролирате положението, да се справяте с предизвикателствата.

Благоволението на Съдбата винаги ви застига, когато заложите на търпението.

Вижте най-шокиращите истини за всяка зодия.

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар