ТЕСТ: Първото нещо, което видите, разкрива подсъзнателния ви страх

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Визуалният тест е добър начин да разкриете неща за себе си, които дори може би не осъзнавате. Това, което забележите първо в тази картина, ще ви покаже какъв е вашият подсъзнателен страх.

ТЕСТ: Първото нещо, което видите, разкрива подсъзнателния ви страх
 © iStock

Безстрашните хора не са тези, които нямат страхове, а тези, които умеят да се изправят срещу страховете си. Всеки от нас има страхове, някои от тях познаваме много добре, други са скрити в подсъзнанието ни. Вижте картината по-долу и разберете какъв е вашият подсъзнателен страх на база на това, което привлече първо погледа ви.

Добави описание

Плюшени играчки

Двете плюшени играчки, седящи в основата на всяко дърво, показват, че вероятно имате дълбоко вкоренен страх от промяна. Страхувате се да не изгубите това, което е в настоящето, което води до застой и дори ситуации, от които отдавна е трябвало да си тръгнете или пък да промените.

Добави описание

Паякът

Ако първо сте забелязали паяка, вашият подсъзнателен страх е свързан с риска. Вие сте човек, който не обича да излиза извън зоната си на комфорт и сте склонни да живеете „в кутия“. Не обичате да рискувате, защото се притеснявате от неизвестното.

Добави описание

Малкото момиче

Ако първо сте забелязали момиченцето, подсъзнателният ви страх е да не изгубите себе си. Вие сте човек, който иска да даде най-доброто, на което е способен на света, но в същото време да се запази като личност. Част от вас дори не иска да „пораства“ и да се превръща в някой друг. Просто искате да бъдете това, което сте.

Добави описание

Дърветата

Дърветата разкриват, че вие се страхувате от това миналото ви да не ви застигне. Винаги се опитвате да правите нещата по правилния начин, но те просто не се получават. Не се самоизмъчвайте и не се тормозете – все пак давате най-доброто, на което сте способни. Може би ще бъде полезно за вас да видите и гледни точки, които биха ви помогнали да разширите перспективите си.

Добави описание

Гигантската ягода

Вашият подсъзнателен страх е свързан с това дали ще успеете да оправдаете очакванията на другите. Винаги правите всичко възможно да бъдете съвършени и да накарате всички да се гордеят с вас. Време е да спрете да живеете живота си според чуждите очаквания и да заживеете по начина, по който вие самите желаете.Добави описание

Странната пеперуда

Ако първо сте забелязали пеперудата, вие се страхувате да не пропуснете нещо. Не искате да просто да пропилявате годините си с еднотипно ежедневие. Желаете да живеете в момента и животът ви да бъде изпълнен с приключения. От вас зависи да го постигнете.

Добави описание

Още подобни тестове:

ТЕСТ: Какво забелязахте първо на картинката?

ТЕСТ: На какъв етап сте в живота си?

ТЕСТ: Мъжът в къщата ли е или извън нея?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар