ТЕСТ: Ум, сърце или интуиция какво следвате в живота?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всички хора са различни и възприемат света по свой собствен начин. Дори гледайки едно и също нещо – хората ще виждат различно. Именно това създава различията в характерите.

ТЕСТ: Ум, сърце или интуиция – какво следвате в живота?
 © iStock

От хората, които винаги всичко обмислят ли сте? Използвате ли главно аналитичния си ум, когато трябва да действате и изобщо да живеете живота си? Или пък сте от емоционалните хора, за които е най-важно да чуват и живеят спрямо вика на сърцето си. А може би сте сред хората, които имат силна връзка със своята интуиция и се доверяват на нея?Вижте картинката по-долу. Първото нещо, което забележите в нея, ще подскаже от коя категория хора сте и кое следвате в живота си – ума, сърцето или интуицията.


Добави описание

Пантера

Перфекционизмът е вашето второ име. Можете да разрешите всеки проблем, с който повечето хора не могат да се справят. Освен това вие го правите с удоволствие. Имате изключителна способност да мислите аналитично и логично. Вие сте от хората, които са здраво стъпили на земята. Не вярвате в късмета или съдбата. Убедени сте, че човекът сам кове своята съдба. Според вас животът ще бъде такъв, какъвто сам си го направиш. Работите усилено и честно, за да получите това, което искате. Вие сте мил и нежен човек към другите хора. Можете да прощавате грешките, но същевременно не премълчавате, когато сте разочаровани. Знаете, че обидата и скритият гняв няма да доведат до нищо добро, а само ще ви навредят. Много цените спокойствието и чувството за стабилност.

Птица

Вие сте много мил човек. Харесвате хората и държите на отношенията си с тях. Другите ви обичат, защото се чувстват добре във вашата компания. Умеете да се контролирате във всяка ситуация. Често потискате емоциите си и е много трудно да ви изкарат от равновесие. Имате безкрайно търпение и стоманени нерви. Вие сте емпатични, чувствителни и внимателни хора. Обичате децата и животните. Много цените баланса, така че в живота си се ръководите както от ума, така и от сърцето и интуицията си.

Женско лице

Вие сте от хората, които най-много ценят простотата. Не обичате да затруднявате живота си. Светът винаги е черно-бял за вас и ви е трудно да видите междинните нюанси в много житейски ситуации. Вие сте решителни, честни и прями. Не харесвате да говорите зад гърба на другите и да подвеждате хората. Често следвате принципа, че оставяте другите да живеят, както искате и те да оставят вас. На пръв поглед изглеждате студени, но това е само маска, с която целите да се предпазите от нараняване. Дълбоко в себе си вие сте чувствителен човек и се страхувате да не загубите тези, които обичате. Опитвате се да бъдете логични и разумни, но никога не отричате това, което ви подсказва сърцето.

Пейзажи

Имате необичайна интуиция. Притежавате шесто чувство, което ви позволява да вземате по-добри решения. Вие сте много емоционален човек, оптимист и имате положителна представа за света. Вярвате, че слънцето винаги изгрява след буря. Умеете да изслушвате другите, както и да ги утешавате. Първоначално изглежда, че сте много самовглъбени. Това е така, защото постоянно опитвате да разберете по-добре себе си и да слушате своята интуиция. Не обичате да налагате мнението си, както и не раздавате съвети, които не са поискани. Ако обаче някой ви помоли за помощ, винаги сте готови да му помогнете.

Вижте също:

ТЕСТ: Какво видяхте първо? Разберете как работи умът ви

ТЕСТ: Колко силна е вашата интуиция?

Какво разкрива за вас този тест с оптична илюзия?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар