Технологията за камера под дисплея на Xiaomi ще бъде готова през 2021 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като видяхме най-различни ночове, изрезки и изскачащи механизми, производителите на смартфони изглежда скоро ще преминат към решението за скриване на селфи камерата под дисплея на смартфона. Вече нееднократно сме виждали демонстрация на тази технология от няколко компании, а днес Xiaomi най-после обещава, че ще я видим в краен продукт през 2021 г. 

Китайците споделиха демо видео във Facebook, като посочват, че това е третото поколение на технологията им. Целта ѝ е да предложи смартфон с дисплей без никакви изрязали елементи по него, а и без изскачащ механизъм от корпуса, който има редица недостатъци.

Може би най-важната информация от публикацията на президента на международните операции на компанията е, че технологията ще бъде финализирана догодина и през 2021 г. решението влиза в масово производство. Това означава, че много скоро ще видим и първите смартфони на Xiaomi със скрита под екрана селфи камера.

Припомням ви, че до дни се очаква други китайци, ZTE, да представят свой смартфон с такова решение, като той ще бъде първият обявен модел за крайни клиенти в света. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар