Техномаркет вече изкупува стари смартфони

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Техномаркет обяви, че вече предлага възможност за изкупуване на стари смартфони, с които потребителите биха искали да се разделят. В замяна ритейлърът предоставя ваучер в размер на оценената стойност, а клиентите могат да го използват за закупуване на ново устройство. 

Услугата се нарича “Върни стар, вземи нов” и се предлага само на място в магазините на Техномаркет.

За да се възползва от нея, клиентът трябва да занесе своя стар смартфон и той ще бъде оценен в рамките на 15 минути. Сумата, която може да получи срещу него, може да бъде максимум 2000 лв. Ако предложената оценка е приемлива, потребителят получава ваучер на тази стойност, който може да използва като отстъпка при покупка на ново устройство във физическите магазини на Техномаркет. Въпросното ново устройство може да е смартфон или друга стока.

За nixanbal.com от Техномаркет уточниха, че клиентът може да предложи за изкупуване смартфон от марките Apple (включително таблети iPad), Samsung, Xiaomi и Huawei. Имайте предвид, че има списък с приемани модели.

Услугата за изкупуване на стари смартфони е част от пакета услуги Техномаркет ПЛЮС, в който влизат още покупка на изплащане, допълнителна гаранция, консултация, лоялна програма, доставка до дома, извозване на стар уред и други. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар