Тече приемът на Англо-Американско училище

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приемът в Англо-американско училище в столицата (ААС) тече с пълна пара. Немалко ученици вече преминаха през тестовете и интервютата, като се очаква още по-голям интерес към услугите на школото. Немалко студенти се насочват именно към тази частна гимназия в София, тъй като тя предлага избор на много профили, перфектна учебна програма, класни преподаватели и не на последно място стипендии за учащите се. По-долу ще разкажем повече за целите и идеите на ААС.

Повече за приема в ААС

 

Кандидатстващите за влизане в Англо-американско училище в София започнаха да подават документите си още в началото на годината до месец март. Те трябваше да преминат през тестове по английски език и математика, а след това да се срещнат с ръководството на образователната институция, за да бъде проведено задължителното интервю. В сайта на ААС става ясно, че училището може да спре да приема кандидати след началото на май.

Желаещите са много, а местата са ограничени, така че всеки, който желае може да посетите сайта на училището и да получи информация за приемането на студенти. Там можете да се информирате и за всичко най-важно относно учебната програма, преподавателите, идеите и мисиите на известната частна гимназия в София. Едно обаче е сигурно, и то е, че училището може да сбъдне мечтите на всички, които са се насочили към качественото международно образование.

Защо да учим в Англо-американското училище?

 

Приоритетите на ААС са много на брой и включват подготовката на учащите се за големите университети в Обединеното кралство и САЩ. На този етап има 30 ученика, които завършиха стипендиантската програма и се насочиха към популярните вузове в Харвард, Оксфорд, Масачузетс и други. Те получиха добро образование в американското частно средно училище в България и успяха да стигнат до висшите учебни заведения, които са познати в цял свят.

Отговорът на въпроса, защо да учите в ААС, е лесен и касае до перфектната организация, професионално направената учебна програма и не на последно място отличните преподаватели в училището. Всичко това спомогна за развитието на учащите се и им даде шанс да се докоснат до световното образование. Младите и перспективни хора намериха достатъчно причини да учат в Англо-американското училище, а от Вас зависи дали ще последвате техния пример.

Каква е мисията на ААС в България?

 

Основната цел пред частната гимназия в София е да предложи международно развитие на учениците си. Това неминуемо включва усърдно учение и влагане на усилия, за да се стигне до добрите резултати. Училището е известно с многопрофилната си програма, която включва обучение по български, английски, немски, френски и други езици, както и отделните профили по бизнес мениджмънт, изкуство, математика и още куп предмети. Всеки ученик може да блесне с индивидуални знания, както и да ги доразвие с помощта, на добрите преподаватели в ААС.

И, ако сте изпуснали срока за приема в прекрасното англо-американско училище, то тогава ще имате друг шанс идната година. Надяваме се, че сме успели да Ви бъдем полезни с представянето на частната гимназия, и ще се радваме да постигнете големи успехи в образованието, тъй като то е в основата на модерния свят и развитието на младите хора.

Коментари

Коментара

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар