Тече протест пред Белия дом заради бомбардирания Йемен. ВИДЕО

Тече протест пред Белия дом заради бомбардирания Йемен. ВИДЕО

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Демонстранти, недоволни от ответните въздушни удари на армията на Съединените щати над Йемен в четвъртък, се събраха пред Белия дом, за да протестират, съобще телевизионният канал FOX 5

Присъстващите скандираха „Нека Йемен живее“ и „Долу ръцете от Йемен“, докато държаха флаери и развяваха ирански знамена.

Протестът изглежда е организиран от коалицията ANSWER (Действайте сега, за да спрете войната и да сложите край на расизма), антивоенна коалиция насочена и за социална справедливост с организационни центрове в цялата страна, допълва телевизията.

САЩ и Великобритания са бомбардирали столицата и други градове в Йемен. Причината

Спрете водените от САЩ бомбардировки над Йемен! Администраторът на Байдън заплашва да отприщи регионална война с това отмъщение срещу солидарността на Йемен с Палестина. Антивоенните активисти се мобилизират в Белия дом днес за да протестират срещу тази голяма ескалация“, гласи пост на организацията в социалната мрежа Х.

Хусите заплашиха САЩ и Великобритания: Битката ще бъде по-голяма – и надхвърляща въображението и очакванията ви

Американските и британските военни бомбардираха повече от дузина обекти, използвани от подкрепяните от Иран хуси в Йемен в четвъртък, в мащабен ответен удар, използвайки изстрелвани от военни кораби ракети Tomahawk и изтребители. Военните цели включват логистични центрове, системи за противовъздушна отбрана и места за съхранение на оръжия.


Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: informiran.net и се абонирайте за нас в Facebook: . .


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар