Бабикян

Те искат с Вашите пари, за Ваша сметка, с Вашата кръв, да стане мащабна война

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На оръжие, приятели!
Да спасим Вселената от пълзящото зло!

Нека послушаме тези двама застаряващи, провиснали, космати з@дници, да жертваме млади мъже и жени, докато те си седят на топло, със свалени, с цветовете на дъгата, гащи, и взаимно си гъделичкат с перце (с пармезан и водорасли) топките.

Те искат с Вашите пари, за Ваша сметка, с Вашата кръв, да стане мащабна война, докато оръжейни гиганти забогатяват и акциите им се покачват с 30%, докато ние обедняваме с 30%. Докато избрани валути, като долара и рублата, се покачват, а на нас ни се казва да не се къпем и да ядем буболечки. Докато славяни се избиват взаимно, анлосаксонци се смеят ехидно отстрани, а Европа се пълни с други хора

Не мир и диалог, а война. Колко благородно.

Само да кажа на г-н Бакалия, че фамилията му произлиза от арабска дума, която означава „търгаш на дребно“, не случайно „бакалски сметки“ е синоним на „дребнави сметки“. Щото твоите бакалски сметки май нещо не излизат.
На 4/5 от света му пука за Украйна толкова, колкото на теб ти пука за Ирак, Афганистан, Йемен, Либия, Сирия, Иран и прочие. На 4/5 от света иска да се присъедини (или вече се е присъединил) в БРИКС и приема вече за по-голяма опасност друга империя, която е построила над 800 бази в чужди територии и е в директен или индиректен конфликт с 40% от страните по света.

И хората по света осъзнават този сблъсък за ресурси, искат диалог и мир, не крещят за войни. Когато преживееш една, осъзнаваш глупостта и ненужността й. За войни крещят страхливците, с кръчмарските/бакалски сметки, с цел дребна печалба.
И сменят бързо платната, когато Господарите им се сменят. В тази история няма добри и лоши. Има глупаци. И от двете страни.

ПС Добре, колко ще ми е наказанието този път? Два месеца?

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар