Война демократична българия

Те са злобни, завистливи и дребни души

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Затова и винаги съм твърдял, че тяхната загриженост е откровено лицемерие. Не само за Украйна, но и за „общественото здраве“. Те са злобни, завистливи и дребни души.

Ако бяха последователни пацифисти щяха да съчувстват и на сирийците, афганистанците, иракчаните, палестинците и т.н. Щяха да искат и санкции за САЩ и със сигурност нямаше да се радват, че една млада жена е станала жертва на терористичен акт.

Подопечните им българоезични медии вече изкараха и версия, че терористичният акт бил дело на руски партизани. Доколкото виждам първоизточникът е някакъв живеещ в чужбина уж руснак в Телеграм. Няма никакво официално потвърждение за подобна версия в Русия.
Ако някой си въобразява, че удряйки философите на Русия, ще пречупи гръбнака на мечката, според мен дълбоко се заблуждава. Подобни прояви единствено ще дехуманизират руските войници и ще ги предизвикат към жестокости. Може и това да е целта. Такава хипотеза окончателно би потвърдила, че става въпрос за тотални психопати, на които не им пука за никого. „

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар