ТИБЕТСКА АСТРОЛОГИЯ – открийте своя покровител!

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Според тибетската астрология всеки човек се ражда с небесна закрила. Кой или какво го покровителства, зависи от годината на раждане. Открийте своя покровител!

ТИБЕТСКА АСТРОЛОГИЯ - открийте своя покровител!
 © iStock.com

 

Черен бивол

Година на раждане: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996

Основните черти на този знак са любов към истината и склонност към обществена изява. Родените под негова закрила са решителни хора, които не понасят да живеят в чужда сянка и се борят докрай срещу всяко препятствие в живота си.

Величие и мощ са двете ключови думи, които ги характеризират. Високото им самочувствие обаче може да ги подведе. Въпреки това те съумяват да съхранят своите позиции благодарение на силната си интуиция.

Притежават изразена сексуалност и мощно влечение към удоволствията.

Родените в тези години се смятат за недосегаеми и не успяват да възприемат нещата в тяхната относителност. Трябва да намерят сили да преценят реалните си възможности, така че техните шансове за успех да станат още по-големи. 

 

Раждаща се луна

Година на раждане: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997

Това е знакът на творчеството, на финото психологическо възприятие за живота. Родените в тези години са внимателни и деликатни хора, които лесно печелят доверието на другите и винаги намират точните думи. Те имат дарбата да виждат скритата страна на нещата и да се приспособяват умело към всяка ситуация.

С лекота общуват с хора от различни страни и култури. Пред лицето на опасностите обаче силите ги напускат и те имат едно единствено желание – да избягат. Предпочитат дипломацията пред войната.

В любовта са романтични и малко неубедителни, защото хем искат да съхранят свободата си, хем желаят изцяло да притежават любимия човек. Решението е в добре премерения компромис. 

 

Избери една от деветте мандали и открий какъв човек си

 

Възторжено слънце

Година на раждане: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998

Те са родени лидери, способни да доведат докрай всеки проект, дори най-опасния. Този знак ги натоварва с грамадни амбиции, но те твърдо вярват в силите си и никога не се отказват – колкото повече са спънките по пътя им, толкова по-силни стават. Винаги постигат целите си. Според тибетската традиция родените в тези години са морални стожери, имат голямо влияние върху другите и оказват желязна подкрепа на близки и приятели, попаднали в беда.

Слабото им място е, че прекалено много обичат да бъдат харесвани. Затова им се случва да изживяват разочарования. В любовта са изцяло отдадени на любимия човек и изискват същото от него. 

 

Монах, придружен от маймуна

Година на раждане: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999

Основните черти на този знак са иронията, способността за излизане от всяка ситуация и талантът за манипулиране на останалите. Хората, родени в тези години, ловко прокарват идеите си и държат всички в шах с непредвидимите си действия. Колкото по-сложна е ситуацията, толкова по-добре за тях.

Те нямат равни на себе си в преговорите, но проблемът им е, че действат винаги индивидуално и не понасят условията на колективния начин на живот. Въпреки това им се налага да общуват и те го правят с помощта на язвителен хумор, който им печели и почитатели, и врагове.

В любовта са неверни и трудно устояват на изкушенията. С течение на годините личният им живот се стабилизира. 

 

Вижте кои са вашите кармични тайни, които трябва да научете според зодията.

 

Хвърчило

Година на раждане: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Щедрост, способност за превръщане на злото в добро, силно развито чувство за справедливост – с това се характеризират хората, родени под този знак.

Те са едновременно толерантни и взискателни, не понасят липсата на позиция, избират внимателно приятелите си, за които са готови на саможертва и могат да преместят дори планини. Тяхната потребност от справедливост ги кара да вярват дълбоко в равенството между хората.

Те могат да станат жертва на собствената си толерантност. Въпреки че са много наблюдателни, лесно се доверяват и даряват спонтанно сърцето си. Естествената им доброта ги прави много уязвими, включително и в любовта.

 

Кобра

Година на раждане: 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

Най-важните качества на този знак са чар, вкус към свободата, силно въображение и чувственост. Неговите представители нямат никаква нужда да полагат усилия, за да бъдат забелязани и оценени. Лесно предизвикват възхищението, но и завистта на другите. За щастие те виждат само позитивното.

Тяхната личност остава загадка. Щом вземат думата, всички разговори наоколо стихват, въображението им е плодовито, никога не им липсват аргументи. Освен това са реалисти и трезво оценяват обстановката. Колкото и невероятни да изглеждат случките в живота им, те са истински.

Родените в тези години трудно се обвързват, защото поставят свободата си над всичко останало. Имат много сантиментални истории, но често остават самотни. 

 

Вижте най-шокиращите истини за всяка зодия.

 

Пазач на огъня

Година на раждане: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002

Под този знак се раждат хора, надарени с мистичен дух, новаторство, човеколюбие и скромност. Често те са загадъчни за останалите, проявяват свръхчувствителност, която им подсказва какво ще се случи.

Понякога им е трудно да се приспособят, склонни са да се подценяват, но всъщност всички имат нужда от тях и от способността им за точен анализ, от вярната им интуиция.

Родените в тези години са силно привлечени от мистиката и постоянно търсят истината. Те са напълно убедени, че нищо на този свят не е случайно, а закодирано в съдбата на всеки един. В любовта са сдържани и изключително деликатни, за тях любовта е свята. 

 

Извор на бистра вода

Година на раждане: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

Реализъм, сговорчивост, уважение към традициите и идеалите – това са основните качества, гарантирани от този знак. Неговите представители са истински хуманисти, от малки усещат и слабостите, и силата на околните.

Най-слабо ги интересуват властта и парите, за тях са важни духовните устои. За останалите хора те се превръщат в пример и вдъхновение, притежават дарбата да организират обществото, в което живеят, като се съобразяват с желанията на всеки. В същото време са особено взискателни към съблюдаването на правилата.

В приятелството са безкрайно предани и не прощават грешките. Би трябвало да бъдат по-гъвкави, въпреки стремежа си към съвършенство. Любовта им е дълбока и чиста.  

 

Нефритен камък

Година на раждане: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Родените под този знак са естети, дипломати и добри бизнесмени. Те са предприемчиви и любознателни. Щом постигнат желаното, веднага се насочват към нещо ново, никога не стоят на едно място. Пътешествията ги стимулират и са необходими за психическото им равновесие. Способни са да тръгнат към нова авантюра, дори да има големи рискове. Този дух присъства във всичките им връзки и проекти.

Тези хора избягват утъпканите пътища, у тях постоянно се долавя оригиналният им дух. Може да им се случат конфликти с началниците, но те успяват да ги решат тактично и интелигентно. В споровете са непобедими, често имат последната дума.

В любовта не познават граници – когато сърцето им бие за някого, те са способни да го последват до края на света.

 

Метален гонг

Година на раждане: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Многопосочни са основните характеристики на хората, родени под този знак – медитация, меланхолия, способност за възраждане, крайни страсти. Те са подвластни на големите си идеи и са най-впечатляващи, когато извършват благотворителни акции. Всекидневните проблеми не ги интересуват, липсва им чувство за реализъм и най-често говорят за идеали.

Свръхчувствителността им е едновременно тяхната сила и тяхната слабост. Доста са нестабилни – периодите на еуфория се сменят със състояния на меланхолия, после отново идва ентусиазмът и т.н. Тези хора често остават загадка за останалите, но се радват на уважението им, тъй като те самите са внимателни и тактични.

В любовта не са лесни партньори, защото са прекалено взискателни и това може да направи връзката тягостна. Малко гъвкавост няма да им навреди.

Предлагаме ви любопитен списък на 8 популярни (и не толкова) суеверия от цял свят, които, макар да знаем, че не са истина, продължават да пораждат надеждата у нас.

Езерна костенурка

Година на раждане: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Този знак се характеризира с морална чистота, твърдост, тревожност и срамежливост. Неговите представители са учтиви и сдържани, имат нужда от време, за да направят първата крачка, защото се страхуват да не бъдат използвани или недооценени. Въпреки това могат да проявят голяма упоритост, дори инат. Когато са убедени, че са прави, не се колебаят да се държат предизвикателно.

Те са силни личности, но постоянно се съмняват в себе си. За да победят своята срамежливост, се насилват да вършат смели дела, водени от девиза: „Помогни си сам, за да ти помогне и съдбата“. Реакциите им всъщност са непредвидими.

В приятелството са предани до наивност, която често им носи разочарования. В любовта са по-скоро нежни, отколкото страстни. При всички обстоятелства остават разумни. 

 

Медна гривна

Година на раждане: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Честност, независим дух, самота, борбеност и чувствителност характеризират хората, родени под този знак.

Животът им се колебае между мечтата и реалността. Те обичат да търсят, да проучват, да разкриват тайни. Имат си собствена логика, която другите невинаги разбират. Тези, които живеят с тях, изпитват и възхищение, но и безпокойство, тъй като никога не могат да бъдат сигурни, че няма да бъдат напуснати заради нещо много интересно някъде по света.

Подвластните на този знак имат силна интелектуална мощ и владеят безупречно и най-странните ситуации. Ако някой се опита да ограничи свободата им, горчиво ще съжалява.

В приятелството са много ценени, защото заразяват с ентусиазма си и отговарят на очакванията. Любовите им са многобройни и страстни. Най-добре се съчетават с авантюристи по душа.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар