Тим Кук представи Apple TV+

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След години на очаквания и спекулации Apple днес повдигна окончателно завесата над дълго чаканата си абонаментна услуга за видео съдържание. Нейното име е Apple TV+ и официалният ѝ старт е насрочен за тази есен.

Все още има някои въпросителни около Apple TV+, като например цената на услугата, но акцентът при нея ще бъде оригиналното съдържание, което Apple ще продуцира. 

В това начинание партньори на Тим Кук ще бъдат някои от най-големите имена на Холивуд. Беше показано видео, в което се появиха режисьорът Стивън Спилбърг и цял куп популярни лица, актьори, които изглежда ще бъдат част от бъдещите продукции на Apple. 

Apple TV+ ще бъде “дестинация за оригинално видео съдържание от най-високо качество”, беше обявено по време на презентацията. 

Услугата ще бъде без реклами, ще предлага съдържание по поръчка, достъпно онлайн и офлайн. Обещанието на Apple е Apple TV+ да стартира тази есен в 100 държави, но все още очакваме цената на абонамента. Потребителите ще могат да използват Apple TV+ през обновеното приложение Apple TV на iOS и Mac, Roku, Fire TV и смарт телевизори от различни производители. 

Очаква се Apple да инвестира $2 милиарда в свое видео съдържание за Apple TV+ само за 2019 г.

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар