Шипка

Тия не могат един бюджет да направят и един Шенген да договорят нормално, но ще се опитат историята да пренапишат

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Карбовски пръв засегна темата (както винаги) с паметника на Шипка. Щяли да го реставрират, реставрацията щяла да бъде ТРИ ГОДИНИ, през което време няма да се допускат никакви посетители в целия район около паметника.

За пръв път чувам три години да се прави реставрация на паметник. Може да звучи конспиративно, но всъщност е много логично: за да заличиш историческата симпатия към Русия, трябва да изтриеш всички спомени и монументи на Освобождението. “Моча” е просто едно лесно начало и възможност да се удовлетвори дивия седесарски 90-тарски нагон, но той не решава проблема с българската симпатия към Русия, защото тя няма нищо общо със “съветската армия”.

Логично е да се опитат да направят тази “реставрация” перманентна, така че постепенно хората да се отучат изобщо от навика на 3-ти март да ходят на Шипка.
Интересно ми е как банда некадърни и неособено интелигентни педали, които управляват временно България и представляват неповече от 1/10 от населнието ще успеят да заличат българската историческа памет.

Тия не могат един бюджет да направят и един Шенген да договорят нормално, но ще се опитат историята да пренапишат….


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар