ТИ! Подкрепи ли Гешев?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Развълнувана съм! Припомних си детството!

Партийни и комсомолски събрания, по които са ме влачили в невръстна младост. И възторгнатите членове, които с пяна на уста възхваляват посочен партиен другар и с партийна злоба и възмущение атакуват враговете на партията.

ВСС направо натрапва на вниманието ни подкрепата на трудовите колективи за номинацията на Иван Гешев. Интересно защо на същата страница няма и становищата и възмущенията на други колективи и граждани от същата номинация. Направо ми изглежда като политтабло „Наша гордост“ едно време.

Ай, спрете се! Оляхте се до степен на отвращение не само на нормалните юристи, но и на всички български граждани. Знаем, че ще си го изберете, полезен ход нямате при тази зависимост, ама все пак….как се гледате в огледалото?

Скоро очаквам на страницата на ВСС и на прокуратурата да качат снимка на Боку как гледа строго и гневно с насочен към матрияла пръст и надпис: „Ти подкрепи ли Гешев!?!“….

Усещане за гнусота, мазнота и преобръщане не на файловете, а на правото….

И правото ни става същото като тези, които се упражняват по върховете. И които явно не са се упражнявали в университетите.

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар