Това бебче се ражда в 25-тата седмица и е с големината на своя плюшен приятел – октопод, месеци по-късно?

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Момченцето Бейли се роди 3 месеца преди датата и бе много мъничко. По време на раждането се разбира, че има и хронично белодробно заболяване. Бебето е поставено в специално съоражение, за де справи с битката. Родителите на Бейли- мама Клер и татко Джордан му купиха сладък плюшен октопод, за да го гушка в креватчето си.

 

 


Заради Covid те не можеха да бъдат постоянно около него, в болницата е имало установени правила. В началото плюшеното октоподче и Бейли са били еднакви на ръст, а вече 6 месеца по-късно бебето е здраво, щастливо и по-голямо от своя приятел, както се вижда на снимката.

25 годишната майка на Бейли решава да сподели неговата уникална история. Родителите споделят, че са преминали през страшно много емоции и трудности, за да могат да приберат бебчо у дома и да бъдат до него.

Неотдавнашната снимка показва, че вече Бейли е достатъчно голям и може да прибере своя осмокрак плюшен приятел под мишницата си. Майката споделя, че веднага след раждането бебето е било отделено от нея, това е първородното дете на младото семейство.

Невероятно трогателна история нали? Как едно бебенце още с раждането си е започнало да води битка за своето оцеляване. Адмирации и към екипът, който е положил толкова усилия Бейли да се справи с всичко и да бъде в прегръдките на своите родители!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар