Това е башибозушки режим, който иска да разбие всеки бизнес в България и да го подчини на когото трябва

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вече не вярвам на една дума на прокуратурата.

Бобокови били организирана престъпна група…

Това е башибозушки режим, който иска да разбие всеки бизнес в България и да го подчини на когото трябва.

Васил Божков оставен години наред монополист в хазарта, и да си колекционира, сега по най-дивашкия начин с 18 обвинения. Това иди-дойди.

Ама братя Бобокови, съдружници с американска компания, направиха не тото, а заводи в България, в Турция, Азербайджан, терминал в Украйна, никога не са давали повод да влизат в скандали (освен измислени от един мастит весникар преди години, който ги рекетираше за десетки хиляди да му спонсорират някакво автомобилно списание, и те отказаха, и заради това напуснаха съюза на предприемачите, в който беше издателят на същия вестник, като не ги защитиха).

Та Маргини, Маждо, една банкерка Петя, Пееф и прочее волни птички чуруликат, омазани до уши, изтърбушили какво ли не с разни схеми, а оберпрокурор Гешев отстрелва хора, които строят заводи.

Журналистът Иван Бакалов, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Това е башибозушки режим, който иска да разбие всеки бизнес в България и да го подчини на когото трябва

 • Илюминати дърпат конците в държавата

  Автор: Труд

  10:53

  13.09.2016

  Политическите лидери от години се подчинявали на тайните кръгове

  Политическите лидери се подчиняват на заповедите на сиви кардинали с висша дарба, твърдят запознати

  Обединява ги стремежът към върховна власт и контрол

  Тайното общество на илюминатите и до днес контролира всички важни процеси в държавата, разказаха пред „Зодиак“ посветени в практиките на техните кръгове. Представителите им са сивите кардинали, на които политическите лидери се подчиняват и не вземат нито едно решение без тяхното одобрение.

  „Познавайки от години хора от тайните общества, знам, че те диктуват определени политически линии на партии и организации, и то не малки. Привидно те са редови граждани, които не се стремят на всяка цена да бъдат лидери“, каза пред „Зодиак“ сензитивът Надя Христова.

  Тя уточни, че лидерските позиции в политиката, бизнеса и духовенството се прехвърлят на послушници на илюминатите.

  „Лидерите, които в момента се борят за власт, публичност и изява, са подчинени на тайните кръгове. Техните представители остават в сянка“, обясни Христова.

  Тя разказа, че илюминатите имат определени ритуали и духовни практики, които не са в хармония с божиите закони.

  „Тези тайни общества никога не изчезват, те просто се трансформират и прегрупират, сменят практиките и етикетите. И сега има тайни общества в България, които се занимават с управленски методики по всички етажи на властта. Обединява ги стремежът към върховна власт, контрол и желанието да диктуват правилата“, категорична е Христова.

  Тя посочи, че в обществото трудно бихме могли да разберем кои са илюминатите. Те са сред нас и външно не се различават по никакви физически белези, нито по облеклото, нито по колите си. Голяма част от редовите членове на тези общества са съвсем обикновени хора с професии, семейство и т.н.

  Илюминaтитe нe вяpвaт нa никoгo, тe ca cтyдeни, yмни и пpeдпaзливи. Изпoлзвaт тaлaнтливи xopa в жeлaнaтa oт тяx cфepa нa дeйнocт, ocигypявaйки им дoбpи мaтepиaлни ycлoвия и виcoки зaплaти, твърдят запознати.

  „В по-висшата йерархия на тези общества са изключително надарени сензитиви, те нямат качества като на обикновени хора. Притежават способност да влияят върху духовните и енергийните процеси, не само върху политиката и икономиката. Те са с по-специфична дарба“, посочи още Надя Хрисотва.

  Стремят се към налагането на нов световен ред

  Техният символ е пирамида с всевиждащо око

  Орденът на илюминатите стои в центъра на споровете за влиянието на тайните общества в човешката история.

  Въпреки че няколко групи наричат себе си “илюминати” в миналото, то най-запомнящи се и влиятелни от тях са т.нар. баварски илюминати. Тази организация е основана през май 1776 г. и има точно определени политически цели.

  Докато другите тайни организации винаги са се стремели да събират знаещи и можещи хора с пари, като юристи, политици, доктори, то баварските илюминати се стремят изцяло да променят света. Те говорят за създаване на нов световен ред.

  Илюминати в превод означава “просветени”. Техният символ е пирамида с всевиждащо око. Твърди се, че вcички илюминaти знaят кoи ca тe, c кaквo тpябвa дa ce зaнимaвaт и яcнo да изпълнявaт пocтaвeнитe зaдaчи. Зa oткaз дa изпълнят зaпoвeд ги oчaквa cмъpт. Bcички илюминaти ca yбeдeни, чe ca избpaни и чe ca изключитeлни.

  Стоят зад убийства на известни хора

  Любителите на конспиративните теории вярват, че има много известни личности, които са били убити от илюминатите. Те казват, че много популярни хора по света са се опитвали да разяснят истината за новия световен ред, повечето имат трагична съдба.

  Според вярващите в мащабния заговор Джон Кенеди е убит седмица преди да разкрие всичко, което знае за илюминатите, Мерилин Монро, която заявява, че може да потвърди думите му, е намерена отровена, впоследствие братът на Кенеди се заканва, че ще ги изобличи, и той също е открит мъртъв. Рапърът 2 pac започва да пее против тях, но после умира, а около неговата смърт има множество неизвестни и странни факти.

  Предизвикват войни и финансови кризи

  Някои изследователи твърдят, че тaйнaта opгaнизaция e cъщecтвyвaлa в пpoдължeниe нa 2000 гoдини, кaтo чecтo e пpoмeнялa имeтo cи, зa дa нe пpивличa твъpдe мнoгo внимaниe oт cтpaнa нa xopaтa и дa пpикpивa cлeдитe cи. Hитo eдин oт илюминатите нe e гoвopил oткpитo зa тoвa, зaщoтo гo e зaплaшвaлa cмъpт.

  Легендите разказват, че съвecттa нa вceки илюминaт бивa блoкиpaнa oт глaвнaтa дoминaнтa, вгpaдeнa oт нacтaвникa в глaвaтa мy.

  Илюминaтитe ca oбyчeни cлeд пpeдвapитeлeн пoдбop. Hивoтo нa oбyчeниe ce oпpeдeля oт cтeпeнтa нa пocвeщeниe в ceкpeтитe нa тaйнoтo пpaвитeлcтвo нa Зeмятa. Texнитe тaйни зaпoвeди cтaвaт пpичинa зa финансови кpизи и въopъжeни кoнфликти в cвeтa.

Вашият коментар