Това е гротеска на авторитарен режим, смешно – жалък авторитаризъм с разбирания за прокуратура и съдебна власт от времето на Бай Тошо и априлския му пленум.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Прокуратурата размаха пръст на Сега, Капитал и ‘определени медии’

Вчера излязох с тезата, че 111-то място по медийна свобода прави кандидадутурата на Гешев възможна и реална, а ето, че те дори не се свенят, от същата тази прокуратура, да пресират малкото останали свободни и независими сайтове, вестници и отделни личности, като ги пришиват към измислени тези и несъществуващи групи, уж видите ли, те били честни борци с корупцията, а тези „диверсанти“ ги очернят и им пречат да работят.

Това е гротеска на авторитарен режим, смешно – жалък авторитаризъм с разбирания за прокуратура и съдебна власт от времето на бай тошо и априлския му пленум.

Долни крадливи милиционери.

Георги Дренчев

Бележка на Веселина Томова: Като „определени медии“, съм длъжна да заявя, че баш ми брига на фустата какво счита прокуратурата за „правилно“. Нито съм част от корпоративни интереси, нито имам олигарх сайбия.

И не е прокуратурата тази, която да ми нарежда и заплашва, да не пиша за нея и за злочестите и представители, като гешеф, например. Моята работа е да ви вадя кирливите ризи и да ви гледам под лупа, а вие сте публични длъжностни лица и обществото е длъжно да знае цялата истина за вас.

Не само за „престъпниците“, които обявявате под път и над път преди още делата да са влезли в съда, където, впрочем, традиционно, стават на пух и прах.

Анадънмо?!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар