белезници

Това е днешната ни страна – вдлъбната от тъпотия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Белезниците за социалиста, журналиста, философа, общественика, бившия народен представител Юрий Борисов са качествено нов момент в най-новата ни история.

Най-малкото, защото такова нещо се случва за първи път. След първия път всичко става по-лесно. Да излъжеш, да убиеш, да крадеш, да мамиш. Да заблуждаваш народа си. Сега ще стане по-лесно пак да арестуват. Журналисти, философи, общественици, народни представители.

Я, това вече го играхме веднъж. Преди 94 години. Тогава България така прокървя, че почти век по-късно не може да спре.

 

Юрий, засега само той, е нарочен, че се е поставил в услуга на друга държава. Много е сложно да си представим какво точно може да шпионира човек, който не заема държавни постове, не ни е известно да има достъп до тайни. Ако приложената спрямо него и “Русофили” репресия е същата и за американофили, еврофили и туркофили, то ще трябва да се оградим с телени мрежи, за да стане цялата държава затвор.

Юрий е русофил, както и 80 на сто от българите. Социологът, направил това изследване, също беше разпитван. За Решетников, за президентската кампания през 2016 г. За изкушените в политиката, е видно накъде се тикат нещата.

Това дори не е тъпо. Това е вдлъбнато. Това е днешната ни страна – вдлъбната от тъпотия.

Автор: Георги Георгиев

Източник: Дума

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар