Това е един безскрупулен крадец, патологичен лъжец и измамник

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов: „Човек, като говори, трябва внимателно да мисли, и за себе си. Аз съм готов и съм изяснил как коварно неговите хора, най-близкото му обкражение ме сготвиха по един елементарен начин. С една прекрасна госпожа, която в мое отсъствие дойде и нащрака всичко. Години наред се готвиха за един подобен момент, но грешката им беше, че пуснаха клипа, с който се снима спалнята, къщата, най-сервизните помещения, в мое отсъствие. Ако, примерно, е имало пари, да кажат – кой държи така пари и злато при положение, че има каса. Като ченгеджийска операция я направиха отлично и не случайно само той го говори, защото го свърши негово близко обкръжение. После за записите говори. Но неговите записи, на които хъка и мъха и укрива, са направени със законни средства. За мен случаят е приключен, взел съм си поуките. После майсторски започнаха да нареждат други неща, убийство на макененка в Гърция – пълна лъжа! После, че си пия с гангстери, а то – Себастиан Курц! И други неща, но за съжаление хората това запомнят..“

Този съвсем се оплете… сега е Радев.

Сам си пуска тъпи фейкове и си ги отрича – убита манекенка и снимката с Курц от Европредседателството, а преди гръцкия остров. За Барселона е тих, обаче.

Ама как спи до чекмедже с пари бе, тупана крадлив!

Това е един безскрупулен крадец, патологичен лъжец и измамник, енджойвайте тая помия.

Борисов продължава да настоява за “правото” си да съсипва държавата, а всеки негов критик и противник, се превръща моментално в разследван, в обект на масивни проверки, в обект на медийни атаки и оклеветяване.

Безобразно прости и нагли хора са начело и знаят, че възможностите им да рисуват алтернативна реалност е приключила в най – масовата си част, но въпреки това са се закачили и не пускат, мръсниците.

Георги Дренчев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар