Това е краят на българия! Джендър идеоложката Сачева – социален министър само месец преди да влезе в сила новият закон за детето!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов вече обяви официално, че социален министър ще стане Деница Сачева същата тази Деница Сачева, която буквално помля българското образование, явно сега ще и дадат поприще в което тепърва ще трябва да вилнее някой, който обожава джендър идеологията. Сачева е „експерта“, който години наред се гавреше с българските автори в българските учебници по български език и литература.

Именно тя въведе в училищата такива наредби, че по едно време учителите не бяха наясно, учители ли са или някакви администратори на лични данни. После по-нейна идея от учебниците по история буквално бяха извадени цели пасажи от българската история, а най-голямото постижение на Сачева е отричането на Турското робство в България. И въвеждането на така нареченото Османско присъствие.

Всъщност на всички вече е ясно, защо Деница Сачева, която е откритие на Иван Костов за политиката на България, трябва да заеме поста социален министър и това се случва, не защото Бисер Петков не се е справял с работата си, а защото на Борисов му е нужен експерт по така наречената Истанбулска Конвенция, която ще прокарва от 01.01.2020 година в България въпреки че съда се произнесе, че не може.

Сачева е идеалната министърка за това споделят запознати с убежденията на новата социална министърка и добавят, ако някой може да прокара всичките джендър идеологии в България, то това е тя, все пак цял живот това прави отрича българското и налага онова, което и кажат от Европа.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар