Това е пиеса на абсурда! Осем институции проверяват незаконните павилиони около мястото, където оголен кабел уби 16-годишния Людмил

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Осем институции проверяват незаконните павилиони около мястото, където оголен кабел уби 16-годишния Людмил, разправят в новините. Осем институции! А защо не 16? Или 86? И какво проверяват институцииите? Проверяват отдавна известни и регистрирани безобразия.

Общо пет са преместваемите обекта са на бул. “Иван Гешов”, в близост до болницата. Два от тях са на нейна територия, а другите – на тротоара пред нея. По сведения на Столичната община двата павилиона са със сключени договори с ръководството на здравното заведение през 2016 г., документи за поставянето им и въвеждането им в експлоатация обаче не са установени.

Още през 2018 г. двата обекта е трябвало да бъдат премахнати, но не са премахнати. Това е пиеса на абсурда! И никакви оставки няма да изкупят вината на чиновниците! Това е престъпление, убийство поради некадърност и тъпотия! Едва ли някой нормален човек очаква виновните да понесат наказание. Най-много някой по веригата на тия осем институции да отнесе някаква глоба и всичко ще бъде забравено. До следващия “нелеп инцидент”, когато институциите ще се втурнат по стахановски да проверяват собствените си престъпления.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар