Това е ужасно! Пътна помощ залага „капани“ на магистралата, внимавайте!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ужасяваща случка сподели в социалните мрежи столичанката Петя Георгиева. Тя и семейството й са се разминали по чудо с жестока катастрофа на магистрала „Хемус“. А драмата идва от факта, че в дъното на инцидента стои „капан“, заложен от нагли изроди от фирма за пътна помощ край Ябланица.

Ето целия разказ на дамата:

Пиша тази публикация с надеждата, че ще бъдете по-внимателни и бихте могли да избегнете това, което се случи на нас.

Датата е 14 декември 2021. Пътувайки към 19 часа вечерта по автомагистрала Хемус посока Шумен, на 95тия километър (около Ябланица) се ударихме челно в изправена на пътното платно гума от камион или тир. Гумата беше (подчертавам) ИЗПРАВЕНА в дясната лента с по-тясната си част към нас.

В началото не можех да проумея кой ще изтърве гума на пътя и няма да се върне да си я вземе…. Когато дойде да ни вземе пътна помощ от София ни се обясни, че това се прави от пътната помощ в Ябланица, когато е по-гладен сезона и си търсят клиенти. Не знам това дали и как може да се докаже, за да се вземат мерки. Акълът ми не го побира.

Ако не бяхме ние, щяха да са други хора и не се знае какви щяха да са последствията. Ние сме живи и здрави. Моля ви, бъдете внимателни, защото стана за части от секундата, а в тази тъмница по родните ни пътища, не знам дали човек може да го избегне въобще.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар