ЦРУ

Това, което американското правителство направи на Украйна е непростимо

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това, което американското правителство направи на Украйна е непростимо:

Превратът от 2014 г. с помощта на нацисти и снайперисти на ЦРУ, безкрайна пропаганда и лъжи, нарушения на споразуменията от Минск, убийство на 15 000+ етнически руснаци в Донбас, провокиране на война с Русия чрез разширяване на НАТО с планове за разполагане на ракети с възможност за ядрено оръжие на 400 км от Москва, арогантно игнориране на предупреждението на Русия да се отдръпне, правене на изненада, когато Русия нахлу в Украйна „непредизвикана“, взривяване на тръбопроводите „Северен поток“ в акт на международен тероризъм, отприщване на хиляди санкции срещу Русия, за да принуди „смяна на режима“ (неуспешно), фалит на Украйна със заеми и чрез съсипване на украинската икономика, изтръгване на данъчната основа на САЩ и плащане на Военно-промишления комплекс за изпращане на стари и неефективни оръжейни запаси в Украйна, карайки милиони украинци да бягат в Европа, лъжливо обещавайки на Украйна „непоколебима подкрепа толкова дълго, колкото е необходимо ”, предотвратяване на мирно споразумение с Русия, причинявайки смъртта на 600 000+ украинци в прокси война на САЩ, губейки 20% от украинската територия и $10+ трилиона доказани природни ресурси за Русия, контролирайки западните мейнстрийм медии и лъжейки света, като фалшиво твърди че Украйна печели и че Русия е на път да се откаже, използвайки политици от ЕС като марионетки, които се продадоха и никога няма да спечелят преизбиране, деиндустриализация на Европа и примамване на зависимите от газа индустрии с несправедливи субсидии за САЩ, което струва на данъкоплатците в ЕС 120+ милиарди за финансиране на прокси война на САЩ и причиняване на трилиони бъдещи икономически загуби за ЕС, карайки Германия да изпрати танкове да убиват руснаците, след като Съветите пожертваха 27 милиона души през Втората световна война, за да спрат Адолф Хитлер, карайки Путин да бъде обвинен във военни престъпления от финансираните от Запада Международен наказателен съд и след това подкрепя действителен геноцид от Израел срещу палестинските цивилни, обвинявайки Украйна за неуспешната контраофанзива, вместо да признае, че военните симулации на Пентагона са боклук, предотвратявайки дипломацията, защото мирът и неутрална Украйна биха били победа за Русия и унищожаването на Байдън шансове за преизбиране, пране на пари през Украйна за американски и украински политици, списъкът продължава и продължава.

Дори не ме карайте да започвам за милионите хора, които правителството на САЩ уби, като финансира създаването на Covid-19 и небезопасни ваксини.

Подкрепяте ли правителството на Съединените щати и дълбоката държава на САЩ, която контролира политиците във всички партии, съдебната система и големите технологии?

Подкрепяте ли пропагандните медии на Пентагона, американската машина за цензура и режима за масово наблюдение на 5 очи, който непрекъснато събира всякаква информация за вас?

Подкрепяте ли водената от САЩ военна машина на НАТО, хаос по дизайн, глобална измама и масови убийства?

Знаете ли, че правителството на САЩ е убило над 20 милиона души в 37 държави-жертви след Втората световна война? Това не включва смъртните случаи от санкции и Covid-19.

Вашата нация и вашите политици подкрепят ли безкрайните американски войни, кражби и престъпления срещу човечеството?

Случилото се в Украйна е вашето събуждане. Това може да е последният ви шанс да се изправите срещу злодеите и корумпираната им система. Скоро и Мъск ще бъде принуден да се съобрази с цензурата или да бъде унищожен и ще трябва да търсите публикации като тази в анонимните ъгли на Интернет.

Ако не успеете да действате, Третата световна война е по-вероятно, отколкото не, и 99% от човечеството ще изчезне. Това не е насаждане на страх. Трябва да разберете защо САЩ започнаха прокси войната с Русия:

Ако правителството на САЩ не може да спре нарастващия многополюсен ред, оглавяван от Русия и Китай, или дедоларизацията в международната търговия, САЩ просто ще рухнат, защото вече няма да могат да печатат пари на гърба на други нации, които използват САЩ долара като резервна валута.

Печатането на трилиони долари беше единственият начин за правителството на САЩ да остане на повърхността, превръщайки пазарите в схема на Понци и управлявайки неустойчиво и бързо нарастващо дългово бреме. Тези дни са преброени.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар