Това ли искаме и в България с Третополовата конвенция? Уволниха учител по математика, нарекъл “момичета” момичета

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това ли искаме да се случва и в България като ратифицираме прокълнатата, античовешка третополова Истанбулска конвенция, която под благовидния предлог за защита на жените от домашно насилие всъщност внася в законодателството ни понятието “социален пол”, изправя се срещу природата, чийто деца сме всички хора, налага джендър обучение в детските градини и училищата и явно ще рекламира хомосексуализма и други полови извращения.

Прочетете внимателно статията и ще разберете какво ни очаква, ако приемем тази прокълната конвенция:

Целият месец ноември 2017 г. в английските и американски медии бушуваше скандалът с учителя по математика Джошуа Сътклиф (Joshua Sutcliffe), който беше уволнен от училището The Cherwell School в Оксфорд заради фразата: „Браво, момичета!“ С нея учителят по математика оценил отличната работа на група ученички.

Но родителите на едно от тези момичета настояват, че тяхната дъщеря не трябва да бъде наричана “тя” или “момиче”, защото в това семейство било решено, че сега това момиче е “то”.

Майката на детето подала жалба до директорката на училището. Директорката започнал разследване и поискала наказание за нарушителя – учителя по математика.

Училището било включено в „джендърна“ програма, в рамките на която всички учители били преминали обучение в курсовете на Оксфордския клон на “Дружеството на хомосексуалистите”. На тези курсове учителите бяха “обучени” в императивен порядък (тоест, по-просто казано, било им наредено под заплаха от уволнение) да не наричат децата “той” и “тя”, както им било забранено и да използват думите “момче” или “момиче”.

Джошуа Сътклиф твърди, че спазвал тези заповеди и предпочита да нарича децата само “според избраните от тях имена”, точно както са му наредили по време на курсовете на “Дружеството на хомосексуалистите”. Впрочем, тези курсове са задължителни за всички учители от училищата в Оксфорд, които са включиха в програмата “Джендърна идеология”. А фразата: “Браво, момичета!” се откъснала неволно от него само веднъж и той веднага се извинил – както сега се оправдава от страниците на многобройните британски вестници и от екраните на британските телевизори учителят Джошуа Сътклиф.

По време на разследването на случая за „обидата“ към ученичката внезапно се изяснил и фактът, че Джошуа Сътклиф е християнин. Освен това, той признал да е вътрешно убеден, че всички деца се раждат “момичета и момчета”.

Директорката на училището смята обстоятелството, че Сътклиф е християнин, за несъвместимо с работата му като учител в училище, където се прилагат принципите на равните права за всички полове (в Англия те са повече от три).

Както е известно, европейската „хомосексуална общност” смята за важна насока законодателната работа по утвърждавене чрез закони „премахване на споменаването на половете” не само в училищата, а във всички документи за самоличност: свидетелство за раждане, лични карти, паспорти, шофьорски книжки и медицински карти.

Като начало джендъристите предлагат да се въведе чрез закон “трети пол” или “трета графа” за всички други “джендъри” (полове) – тоест, за онези, които се чувстват „не-мъже“ и „не-жени“, а на втория етап да се премахне чрез закон въобще споменаването на „пол“ за човека.

На 14 ноември 2017 г. изданието “Оксфорд мейл” (Oxford Mail )съобщава, че училището, в което работил уволненият учител, е победител в конкурс сред всички местни училища, провеждан от местната хомосексуална мрежа.

През 2015 г. местните хомосексуалисти дали на това училище безвъзмезден грантв размер на 10 000 лири, за да “съдействат и насърчават джендърното разнообразие сред децата”.

Представители на англиканската църква като Джейн Озейн (Jane Ozanne) твърдят, че този учител е “болен” и предлагат дабъде изпратен на принудително лечение (това съобщава в изданието си от 14 ноември 2017 г. изданието Oxford Mail).

Учителят Сътклиф твърди, че действията на училището “отразяват една нарастваща и засилваща се тенденция – да бъдат превърнати християните в” маргинализирани хора“, които все повече се подлагат на „публични наказания“ с колкото може повече медиен шум, като целта е да им запушат устата и да бъдат принудени да мълчат и да не пречат нат хомосексуалистите 4да осакатяват децата”.

“Това е само един от многото примери в Европа за наказване на онези учители, които въпреки” официалната забрана “продължават да наричат учениците и ученичките „той” и „тя”, както и с обявените за нетолерантни думи: „момиче“ и „момче ” – свидетелства Андреа Уилямс ( Andrea Williams) от “Християнския правен център” (Christian Legal Center) .

Източник: lyubomircholakov.blog.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар