Това може да се случи само в България! Обраха пловдивчанин, докато гаси пламналата си кола

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шофьор, чиято кола е пламнала на пловдивския булевард „Македония”, е станал жертва на кражба. Инцидентът става на метри от районното кметство на квартал Кючук Париж, информира Traffic news. По думите на потребители на социалните мрежи от предния капак на возилото е започнало да излиза дим.

Водачът веднага спрял, извадил пожарогасител и започнал да пръска колата. До сериозни пламъци не се е стигнало. Освен проблемите с лекият си автомобил, пловдивчанинът си навлече и още един – докато си гасил возилото, непознат му свил портмонето, пълно с документи. За неволите си сподели самият потърпевш пред редакцията на медията. „Колата ми пламна на кръстовището до кметството на район „Южен”.

Аз и колегата ми започнахме да гасим возилото. Извадихме багажа от вътре, за да не изгори. Оставихме си нещата на тротоара. В цялата какофония не разбрах кой и как е бръкнал в чантата ми и е взел личните ми документи. В портмонето бяха и тези на колата”, започна разказа си потърпевшия.

След като колата била загасена, той разбрал, че е станал жертва на грабеж. „Що за човек трябва да си, за да откраднеш документи и то на хора в беда. Никой не ни помогна с гасенето, но ни „помогнаха” да увеличим тревогите си”, завърши пловдивчанинът.

Той разказа, че с изгорялата кола той и колегата му си вадят хляба. Сега остават и без превоз и без документи. Потърпевшият се е обърнал и към органите на реда.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар