Това не е просто антипарламентаризъм -това е антиполитика

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ако съм имал някакви колебания (макар и мимолетни), че може би се прекалява с мемовете и майтапите, след днешното фиаско вече нямам никакви такива колебания.

Това не е просто антипарламентаризъм — това е антиполитика, осъществена със средствата на бабаитлък, най-долнопробен жаргон и внушения, че всяко политическо действие е форма на алъш-вериш. Жалко за децата и младежите, които по някакъв начин и в различна степен са въвлечени в това разкапване (corruptio) на политическия процес и публичната среда у нас; те продължават да трупат повод върху повод да се притесняват от своите братя и сестри от различни други части на света.

Възстановяването, доколкото и ако изобщо е възможно, ще отнеме много. Дълго време някакъв патоген ни е изяждал отвътре, тепърва ще се разбира какво е останало за спасяване и какви терапии и предстоят. А гаранциите за пълен успех, както при всяко друго тежко заболяване, са нулеви.

(Не намирам сили да коментирам спускането на нотификация в 8.30, че след час ще даваш пресконференция, и прекъсването на програмите на телевизорите, за да излъчват live; не и в контекста на толкова дълготрайно игнориране на медии и парламент…)
   Автор: Мартин Осиковски, фб

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар