Зарица

Това правителство не става от-до и не е причината в ботушите на министърката

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Малко по темата с министъра на туризма…

Първо – Зарица трябва моментално да уволни не само PR – а, а целия отдел за връзки с медиите на министерството. Ма без да им казва, без нищо. Директно от утре всички на борсата.

Второ – аз лично не бих коментирал нищо, идващо от средите на партията на Зарица. Имал съм вземане – даване с ПП “Пирин не е тутманик” и когато някой от тях (те са 7 души и 12 случайно попаднали кибици) ви каже, че е утро, проверете колко часа̀ след полунощ е.

Трето – няма трето. Такава истерия се е завихрила, аз толкова силно не желая да се включвам във войната между петте фракции на петимата човека в това НПО, маскирано като политическа партия, че мисля да спра.
Апропо – познавам Зарица от доста години и не мисля, че е в състояние да удави костенурка. Но да, вкарала се е в безумен капан и бидейки министър, няма как да избяга от тая буря.

Но мен много повече ме драни факта, че това правителство не става от-до и не е причината в ботушите на министърката. Както и в мероприятието, което сега се е стоварило върху нея.

Въпросът е активно ли е то, или пасивно – от глупост на екипа и например.

Към всички, които са решили да се занимават с политика – непоискан съвет от чичо Венци.

Първо – внимавайте в какво се замесвате. Второ – най-големите ви врагове са по-малко страшни от тези, които мислите за приятели. Трето – станете ли министри, прегледайте си добре администрацията.

И най-важното – като застанете някъде, на някакъв пост, помнете, че това е адски временно. Познавам доста хора, които бяха министри и после болезнено усетиха промяната за един ден, когато изпаднаха от борда. Не е яко. Но е напълно естествено.

А сега да зарежем костенурката, която очевидно е жива и здрава и да помислим къде ще живеем след октомври, когато на власт в София дойде ДС…опс…ПП/ДБ/СС (и малко екс БСП за разкош).

Аз вече си имам селска къща, за вас ми е мъчно…

(От фейсбук, заглавието е на редакцията)

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар