Това се казва да ти тръгне по вода! Вижте кои спечелиха милиони от джакпотите на Тото 2 през отпускарския сезон

Хазарт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

И тази седмица се очертава да бъде много гореща за всички, които обичат да играят тото.

Градусите в студиото на тотализатора всеки път се покачват, когато се теглят печелившите числа в играта 6 от 49.

Но днес положението ще бъде доста нажежено, защото джакпотът достигна сумата от 5 250 000 лева. Това е единственият толкова голям джакпот в България, който непрекъснато нараства.

Едни от най-големите тото джакпоти в историята на Български спортен тотализатор са печелени именно през лятото.

Преди две години, на 19 юни, Ангел Михайловски от София грабна 3 310 841 лева.

По време на отпускарския сезон, на 4 август, Красен Монев от Силистра си спечели 3 042 267 лева. Миналата година, на 22 юни, габровецът Николай Стефанов стана по-богат с 3 120 610 лева. Той се появи да вземе милионите си месец след като ги спечели, защото веднага щом разбрал за печалбата си заминал на почивка спокоен, че вече няма за какво да се притеснява. Тогава Николай разказа, че преди да замине отишъл в тото пункта да си пусне фишове за тиражите за следващите две седмици. Касиерката го попитала дали не е той милионерът, но той убедително отрекъл. Желанието му било, първо да вземе печалбата си и после да каже на всички.

Лятото е в разгара си, а с всеки следващ тираж джакпотът на тотото става все по-голям. И всички тръпнем в очакване кога ли някой ще уцели шестте късметлийски числа, които могат да променят нечии живот и съдба. За днес, освен рекорден джакпот, по традиция в играта 6/49 чрез жребий ще бъде изтеглен и един чисто нов автомобил Ford Fiesta. В 5/35 имате 4 шанса да спечелите с един залог.

Спорт Тото налагат нов начин на мислене: Малко за Много!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар