Това съкровище се чудиш да го споделиш ли с другите, да го заровиш ли??!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Онуй днес се похвали, че си писал шестица за увеличаването на доходите ни и най-добре в света управлявал кризата. Ти да видиш, цъфтим и връзваме, някои даже и окапаха вече.

От думите Му става ясно, че със сълзи на очи и влачейки се по корем трябва да Му благодарим, че ни е спасил и обогатил. Без него ще сме като загубени дечица вдън гори тилилейски, а нищо чудно и земята да спре да се върти.

И все си мисля какви егоисти сме. Ми то таквоз съкровище да се чудиш да го споделиш ли с другите, да го заровиш ли??!

Ей, една Германия например изобщо не се справя добре. То там доходите са едни мизерни около 2000 евро на месец средно, къде им е увеличението на минималната работа заплата до 323 евро на месец, ааааа?!? Мизерабъли! А какво да кажем за германския бизнес? Нима техните фирми за бързи кредити получават милиони от държавата като помощ в кризата? Дръжки получават, това само у нас го има. Алелуя, бравос, да живей!

Редно си е в рамките на евроатлантическото сътрудничество да им го изпратим за година две да ги оправи и тях. То такъв гений на злото територията му е тясна да се прояви в пълния си блясък. Да не бъдем егоисти. Да, знам, знам, недоуважените лелки и мисирките на хранилка ще потънат във всемирна скръб, но нека да знаят, че това е шанс славата му да се понесе по цял свят и всички да Го оценят подобаващо. И докато не направи минималната песия в Германия 160 евро, изобщо да не ни го връщат! Да му се радват!!!

Нямам чуми да изразя пълната си възхита от Онуй. Думите бледнеят, словото е слабо да опише Онуй в пълния му блясък и естествена простота. Затова спирам дотук. Айде, цункайте му ръчището и Го пращайте при господарите Му.

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар