Тодор Славков: Охраната на Дядо ми се е самозабравил

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Тодор Славков днес коментира скандала с БФС, като припомни на всички истината, че именно Бойко Борисов е бил в основата на това Боби Михайлов да вземе стола на баща му Иван Славков в БФС, ето и какво написа внукът на Тодор Живков по темата:

“Следя ги с интерес как уви не могат да разделят баницата наречена БФС, гледам го онзи охраната на дядо ми, как си вкара огромен автогол с поискването на оставката на Боби Михайлов публично и за пореден път се убеждавам, че охраната може да си остане само охрана, но явно този вече се е самозабравил.

Помня от баща си, че именно Бойко Борисов е бил в съдружие с Михайлов като са го свалили от поста президент на БФС, за да могат двамата да си правят далаверите през футболните клубове на България. Викаха за баща ми, че пиел, че излагал България, но пък толкова години не пипаха свещената им касичка Боби Михайлов, какво и как се счупи не знам, но знам кое лоби в УЕФА подкрепя Михайлов и знам, че на Бойко Борисов този път дните са преброени, няма начин скандала да не излезе от България, но той ще се обърне като бумеранг срещу този който не знае как се правят тези неща и си мисли, че държавата му е дадена, за да си прави с нея каквото си иска.
Не знам, слушам го Борисов и му се чудя сам ли се вкара в капана наречен футбол или някой от ДПС му помогна, ако не знае ще му кажа Борислав Михайлов си е много близък с едни хора и в ДПС, така че ще има оставка, но не съм сигурен чия ще е, все пак аз само съм внука на онзи, който построи България, докато такива като този бодигардчето и онзи царя преди него буквално я разпарчетосаха и продадоха на всеки, който искаше да им даде някой милион за нещо което струваше милиарди.
Иначе истината е една, всички са за затвора, но уви само на мене май ми стиска да им казвам истината какво трябва им се случи, защото това е положението в България, всеки се е навел на Борисов и чака той да му го с…, абе знаете какво искам да кажа, е на някои им се с…. по бавно във времето, на други по-бързо, но на всички трябва да им е ясно, че като са се навели ще си го получат. Иначе знаете кой и как да избрете на 27.10, ако искат наистина нещо да се промени в тази разграбена България. Тази година Тошко за кмет, а при едни предсрочни избори, може и за премиер…”


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2 comments

Вашият коментар