Този, който превърна рекета, интригантството, страхуването и подслушването в стил на управление на държавата, призовава да няма страх!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ЦВЕТАНОВ призовава: „ДА НЯМА СТРАХ!“

Този, който превърна рекета, интригантството, страхуването и подслушването в стил на управление на държавата, призовава да няма страх! Това не е просто лицемерие, а гавра с аудиторията на медията, в която говори.

От КОЙ да нямаме страх, Цецоу?! Кажи, като си почнал. КОЙ изпрати мутрите и орките на протестите срещу избора на Гешев? КОЙ управлява сега частният ДАНС от ченгета и бивши дансаджии, които „вършеят“ по изборно време? КОЙ дърпа конците на Борисов, КОЙ го превърна в марионетка? КОЙ кадрува в държавата на мафията?

КОЙ покри сигнала на БОЕЦ срещу теб заради осъдителните присъди в Страсбург срещу България? КОЙ изпрати ченгетата-мутри от МВР в училището на детето ми, за да го разпитват , като престъпник, с кого се среща баща му и за какво си говорят?
НЕ БЕШЕ ЛИ ТИ, ЦЕЦОУ?
Не превърна ли ти МВР в мутренска бригада за изпълнение на мокри поръчки срещу неудобни? Не седеше ли ти на коленете на Борисов и Пеевски, докато те оглозгваха България 15 години? Не беше ли ти човека за връзка между различните мафиотски кланове, ДС господарите и Борисов – изпълнителя на тяхната воля? НЕ си ли и сега слуга и подлога на същите господари? КОЙ те оправда за апартаментите? КОЙ ти запушва устата и не казваш дори дума срещу Гешев и Цацаров? КОЙ ти каза, че Буда е пътник и е време да смениш кочината?
Цецоу, ти заедно с Борисов, Пеевси, Гешев и Цацаров сте едно – част от престъпната шайка за ограбване на България. На едни нива се ритате, на други се храните от една копаня, но всички заедно браните статуквото и властта на мафията и ченгеджийско-путниското задкулисие.
Ще перефразим твоят призив от „да няма страх“ в „ДА ВИ НЯМА“! И тогава и страх няма да има, и ще се диша по леко, и гражданите ще си подредим държавата. Без мутри, ченгета, комунета, калинки, мафиоти и корумпета. Ще бъде.
#БОЕЦ

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар