Тагарев: Русия ни провокира и сега мислим как да ѝ отвърнем – сами или с НАТО

Този мръсен предател е продажник, национален предател, и призовава за пренаписване на българската история с лъжи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тагарев в САЩ: Не само традиционните български медии, но и социалните мрежи трябва да се проследяват за руска пропаганда

Не само традиционните български медии, но и социалните мрежи трябва „да се проследяват“, за да се противодейства на промъкващата се в тях руска пропаганда. А преподаването на история в българските училища трябва да се изчисти от факти, способни да породят признателност към ролята на Русия в нашето минало. Това посочи в свое интервю пред дискусионен формат на Атлантическия съвет в САЩ военният министър Тодор Тагарев.

Намиращият се на посещение в САЩ министър на отбраната на България Тодор Тагарев направи изказване и даде интервю пред дискусионен формат на тамошния Атлантически съвет на 10 януари. Целият запис от изявата му е качен на сайта на тази организация и в Ютюб. Министърът говори на английски.

В разговора има много интересни за българската аудитория детайли. Тук представяме онази негова част, която засяга медиите и пропагандата.

Водещата Илва Тейр пита българския военен министър какво смята да предприеме България, за да противостои на руската пропаганда. В отговора си той казва, че от руска страна се упражнява голяма пропаганда спрямо българските граждани и посочва, че за да се противостои на това, е необходимо следното:

Първо, трябва да можем да представим на българския народ историята в нейния реален смисъл. Защото поколение след поколение се говори, че Русия е наш приятел и освободител и ние трябва да сме ѝ вътрешно благодарни за стореното. Макар в историята често да сме били на противоположните страни при различни конфликти. Русия също така често е преследвала собствените си интереси в ущърб на интересите на българския народ. Така че едното нещо е историята и образованието. Другото нещо е да сме в състояние да идентифицираме дезинформационни и пропагандни кампании и да намираме най-добрите възможни начини за противодействие на тези кампании. В този смисъл  трябва да можем да проследяваме пропагандните кампании за дезинформация не само в традиционните медии, но и в социалните мрежи, които въздействат ден след ден върху различни групи от населението. И да намираме най-подходящите интерпретации за противодействие на тази дезинформация“.

На въпрос на водещата дали този подход върши работа спрямо с българския народ, министърът отговаря, че „до известна степен да“: „До известна степен успяваме да се противопоставим на тази дезинформация, но не винаги. Това е такъв тип конфликт, който се развива непрекъснато в информационното пространство.

Източник: :sbj-bg.eu“

––

ТОЗИ ИЗРОД Е ЗА РАЗСТРЕЛ!!!

ТОЗИ МРЪСЕН ПРЕДАТЕЛ Е ПРОДАЖНИК, НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, И ПРИЗОВАВА ЗА ПРЕНАПИСВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ С ЛЪЖИ!

ТОЗИ МЕРЗАВЕЦ ПРИЗОВАВА ЗА ФАШИЗЪМ, ОБЕЩАВАЙКИ ДА СЕ ЗАЛИЧАВАТ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И СВОБОДНИТЕ ГЛАСОВЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И ДА БЪДАТ ПРЕСЛЕДВАНИ!!

И НИКОЙ НЕ РЕАГИРА! НИКОЙ ОТ ПРОДАЖНАТА „СГЛОБКА“, НИКОЙ ОТ СЪЩО ТОЛКОВА ПРОДАЖНАТА „ОПОЗИЦИЯ“.

КЪДЕ СИ, БЕ, ГЕНЕРАЛ МАРИНКИН РАДЕВ?! КЪДЕ СИ ДА ИЗРАЗИШ ПОЗИЦИЯ, БЕ, МИШОК?!

СЪЩИЯТ МЕРЗАВЕЦ КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. КОЙТО НИ НАТРЕСЕ ТАЯ ОТВРАТИТЕЛНА ПАПЛАЧ, ВКАРА Я ВЪВ ВЛАСТТА, ПОЛИТИЧЕСКИ Я ЛИГИТИМИРА И ЗАРАДИ КОГОТО СЕГА ТАКЪВ КАТО ТОЯ ИЗРОД СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИСКА ЗАЛИЧАВАНЕ НА ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И ЛИНЧ СРЕЩУ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО.

ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!

Afera.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар