Този мъж 15 години носи майка си на гръб, местейки се от град в град за работа

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Този мъж е на 37 години, от Китай е и всички ние трябва да чуем неговата история. История за любов и преданост към майката, която му вдъхва живота. В продължение на 15 години, той я носи на гръб, защото се мести от град в град, за да търси препитание.

 

Ван Сянцун получава шамар от съдбата през 2003 година, когато баща му почива

Именно таткото се грижил за парализираната си съпруга. Момчето трябва да зареже всичко, за да поеме отговорностите. Преди да се случи това, Ван имало много добра работа със стабилни доходи. Когато се върнал у дома, за да гледа мама, трябвало да търси нов начин да се прехранват. И за жалост, това включвало много пътувания.

Заради здравните нужди на майка си, която има морска болест, пътуването с транспорт става сложно. В много от случаите Ван трябва да я носи на гърба си. По време на тяхното приключение, двамата обикалят най-различни места из Китай. Съгласявал се и на най-нископлатената работа, стига тя да има по-гъвкав график, за да се грижи пълноценно за майка си.

Обаче срещал отказ след отказ, защото работодателите смятали, че той има твърде много изисквания

Идва 2015 година, когато за радост, момчето успява да намери отново по-нормална работа. Започва да се труди в завод за облекла, който работи само по 6 месеца в годината. Когато дошло прекъсването, двамата нямали избор и тръгнали към родното си село. Там обаче се случило нещо прекрасно.

Общинският съвет решава да им подаде ръка. Комитетът на селото осигурява работа като чистач на младежа, заедно с къща, която е субсидирана и построена специално за него и неговата майка.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар