Боян Расате

Този нещастник Боян Расате явно има изключително малка пи*ка и никакъв мозък

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това е пълна лайнарщина. Този нещастник Боян Расате явно има изключително малка пишка и никакъв мозък. Веднага след края на кампанията би трябвало да му бъдат повдигнати обвинения.

Между другото, това ненормално поведение идва веднага след едно уж божем правилно, но подклаждащо именно такива дивотии решение на Конституционния къд.

Това поведение е същото като на глупаците, нахлули в търговски център с байряци и лозунги. И същото като на онзи боклук Костадин Костадинов-Копейкин, чиито хора насила затвориха ваксинационен пункт във Варна. Това е и същата дивотия като малките келешчета, които под предлог, че били „издирвали“ педофили, просто искат да си избият агресията върху някого и да станат част от криминалния контингент.

Същото беше динковщината по границата (тя доведе и до поне един смъртен случай). Същото е и безнаказаното съществуване и разпространяването на истеричните послания на БНО „Шипка“.

Тези неща стават пред очите ни, свидетелстват за самоуправство и точно нулев авторитет на държавната власт, а през това време както властите, така и ние, дето уж сме по-културни граждани, блеем. Тези неща са преход към диктатура с тоталитаризъм.

Подминаването им е грешка, която ще има много лоши последици. Някой ден малоумното управление на крадеца Борисов ще ни изглежда като последен спомен от демокрация.

Манол Глишев

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар