Този човек изобщо работи ли или само дава изявления по медиите, че не става ясно

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

– РАЗСЪЖДЕНИЯ ДАНИ РЪБЪЛОВИ

Вместо да представи доказателства пред Висшия съдебен съвет доказателства за дисциплинарни нарушения и корупция на съдия Миталов, Барни Ръбълът се е отплеснал в разсъждения и анализи защо посочването с пръст на съдията от Големия Бял Господар се счита за дисциплинарно провинение на български съдия. Признавам, че съм безкрайно любопитна да видя четивото, за да си го запомня и да си го чета в миговете, когато искам да се посмея. Като си спомним „преобръщането на файловете”, табелите „Цветанов е невинен” и прочие прояви Данаилови, без съмнение новото произведение „блести” с откровения, непознати на юридическите корифеи. За улеснение на Барни Ръбъла и всички останали правни ръбове в правителството на ГЕРБ, предлагам промени в законодателството в следната насока: Всеки враг на правителството, е приятел на Русия, съответно на Путин, руски агент е и получава пари от Москва, също така всеки враг на правителството е тайно или явно разбирателство с Президента Радев и всяка критика е съгласувана с Президентите Путин и Радев. Съответно всеки враг на правителството е враг и на САЩ. А враговете на САЩ подлежат на санкции и наказания. Да нямат право да заемат държавна служба, да бъдат публично посочени с пръст от американските представители в България и съответно обявени на табло на позора по месторабота и местоживеене.

– ЛУДИЯТ ХАМСТЕР НЕ СПИРА

Човекът с каскета продължава да вдига пушек из територията. Този човек изобщо работи ли или само дава изявления по медиите, че не става ясно? Седма поредна проверка на изгарянето на боклуци от началото на годината. На практика ефект – нулев. Медиен – 100 %. Което явно е и целта. Да кипи безсмислен труд от всички, а Гешевият да вдига прах в очите на медиите и населението, като се прави на недоучил Робин Худ. Съжденията му Ковачки да си продаде Майбаха, за да купи филтри на комините на ТЕЦ-а, по-скоро подхождат на разговор в хоремага на село, отколкото на главен прокурор, който трябва да говори обрано и само въз основа на закона. Той да си свърши неговата работа и да внесе читаво обвинение в съда с годни доказателства, а пък съдът ще реши кой ще си продава Майбаха. Не че защитавам олигарсите, но подобно отношение малко напомня ЧК от ранните съветски години. И колкото и да се опитва да се прави на защитник на бедните, да не забравяме, че е машата на Бойко Борисов и всъщност досега не е свършил нищо, освен съ сигурност да ни навлече безкрайни дела за обезщетения в ЕСПЧ в Страсбург.

– АКЦИИ СРЕЩУ БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ. А СРЕЩУ ПОЛИЦЕЙСКАТА – КОГА?

В Самоков има мащабна акция на полицията срещу битовата престъпност. Това наред с новините, че полицаи са измамили възрастна жена и са й взели печеливш фиш от тотото. И полицаят завчера, обрал казино. И другите миналата година, рекетирали бизнеса поне от три години. И тези, хванати с наркотици…..Защо по-добре вместо с битовата престъпност, полицията не вземе да се саморазпусне. Като нищо престъпността ще падне поне с 30-40 %.

– МИНИСТЪРЪТ НА ПРАВОСЪДИЕТО В НАРУШЕНИЕ

Кола на НСО, докато чака Негово правово превъзходителство Барни Ръбъла, е паркирала на тротоара. Като се чудя защо Ръбълът просто не се качи на метрото и не се завлече до министерството, както правят дори президенти на други държави. НСО явно трябва да се реформира и да престане да е като таксиметрова компания за политиците.

– МЕЖДУНАРОДНИЯТ ВАЛУТЕН ФОНД ИСКА ПОВИШАВАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ ЗА ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ

На среща на МВФ тези дни, Сталинка е поискала България да повиши данъците на богатите и най-вече данъците върху имотите. От тридесет години целта е да се оставят българите без имоти. Произволът на банките и ЧСИ-тата оставиха много хора на улицата, загубили домовете си. Сега е поредният удар. Как ще може един възрастен пенсионер да си позволи високия данък? И дали като се натрупат задължения, няма да остане без дом? Правилото за несеквестируемостта на единствено жилище все по-често се нарушава. Въпросът е защо МВФ продължава да ни се меси. Да, сетих се защо – защото се заробихме със заеми. От които огромната част изтеглени от правителството на ГЕРБ.

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар