Той пак е тук и отново е жертва. Кой ли? Той. И отново ни сервира небивалиците си. Сготвили го.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Той пак е тук и отново е жертва. Кой ли? Той. И отново ни сервира небивалиците си. Сготвили го.

Елементарно го сготвили. Кой? Разбира се, хора на президента. Коварният летец пратил една госпожа в покоите му, а тя пък взела, че нащракала една торба снимки, докато него го нямало.

Прав е чичо Октай. Генерал Бойко направо произведе генерала-президент в сводник с последните си брътвежи. Ако в управляващата партия има хора, които са истински привързани към лидера си, би трябвало да са сериозно загрижени за психическия му статус.

Палавият дрон, който прелиташе комшийския дувар, за да шпионира миговете за релакс на премиера-работохолик, вече се сдоби с плът и кръв. И не е някаква безполова купчина перки и гайки, ами направо истинска мацка.

Нямало какво да си говори с Радев господин премиерът, щом му искал оставката. Но щял на свой ред да иде под прозорците му, ако паднел от власт. И тогава щял да види онзи, дето безотговорно би катапултирал в напечена ситуация, какво е протест. На една конференция на ГЕРБ се събирали повече хора, отколкото на “вечеринките” на “Отровното трио”.

 

 

До неотдавна Борисов потушаваше с купешки конграчулейшъни издънките си, вече обаче не върви да го прави, пък и онези отвъд Калотина млъкнаха. Особено след десетките публикации в западни издания за ситуацията у нас. Те вярно, че са платени от разните му гадове, но въпреки това не е удобно. Затова и се налага фантазията му да ражда странни сюжети от еротично-битов характер с препратки към народното творчество, докато Бистришките баби нареждат в главата му: “Дроне, дроне, Радев ли те прати…”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар