Той продължава да консумира безгранична власт и все повече се превръща в чудовище

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ще ви споделя нещо, което се знае от единици хора в държавата и ще го направя не случайно днес. Когато човек взима информирано решение, дори за самия себе си, вероятността за грешки намалява.

Днес информиран, означава утре жив!

Имаше едни тежки и мъчителни денонощия в които Чакъра беше обграден в къщата си от полиция и специални сили. Преди това беше предварително подплашен и методично насочен към точно определено търсено от един престъпник с власт поведение. Същият този бивш главен секретар, отказа да се съобрази с предложението за решение на проблема, дадено от единствените компетентни – отряда за борба с тероризма. Този план не включваше негово физическо ликвидиране, нещо повече – предвиждаше да бъде спасен от амбициите за личен пиар на овластен болен мозък. Психически нестабилен човек с безгранично и тежко комплексарско свръхего!

Въпреки всички професионални мнения, той успя да наложи собствената си воля и да направи възможно ликвидирането на съвсем обикновен и уплашен гражданин – дълбоко травмиран от продължително лежане в комунистически затвори, заради идеологически убеждения. Казвам ликвидиране, защото точно това беше плана, за да се реализира първият и най-голям пиар ход на бъдещият ни управник. Ще прескоча други важни подробности и факти и ще отидем на най-важният, според мен, който сте длъжни да не забравяте. Същият този овластен престъпник поиска съдействие на въоръжените сили и в частност на военно-въздушните сили за обстрел на дома на нашият съгражданин. След голяма непублична, но голяма суматоха се намериха достойни длъжностни лица, които успяха да блокират възможностите и да охладят страстите на амбициозния циник.

Чакърът беше ликвидиран като улично куче – безправен, самотен и уплашен. Бандита яхна вълната на пиар акцията си и успя да постигни обществено внушение, че е готов и решителен за действия и държавни отговорности човек. Някои интелектуални, но алчни слепци го припознаха, други като мен, потънаха в сложни дилеми. Той получи огромна власт, невинният отиде в гробищата – онеправдан. След години България беше осъдена за това престъпление в международен съд, но прокуратурата не възобнови разследването, каквато е практиката в правовите държави.

Има и много други подобни случаи, които не знаете, но ви уверявам, че ако компасите ни работеха правилно, този човек щеше да бъде разобличен като тежък социопат и вероятно щеше да завърши бързо и много зле. Но днес той продължава да консумира безгранична власт и все повече се превръща в чудовище. Нашето чудовище.

И дано разумът надделее и отново не пострада единствено детето, което първо казва, че царят ни е гол…

Николай Марков

Колаж: Спиро Перов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Той продължава да консумира безгранична власт и все повече се превръща в чудовище

  • Бaтe Бoйкo e вeлик !!!
    Бaтe Бoйкo e геpoй !!!
    Повелитeл на миcиpките е TOЙ !!!

Вашият коментар