ТОКУ ЩО! Марешки: Каракачанов е ”архитект на престъпната схема” в ДАБЧ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Лидерът на ”Воля” Веселин Марешки обвини вицепремиера Красимир Каракачанов, че е ”архитект на престъпната схема” в Държавната агенция за българите в чужбина.

От парламентарната трибуна Марешки за пореден път поиска оставките на вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов:

“В Агенцията за българите в чужбина не може да се случи нищо, абсолютно нищо, без знанието на Красимир Каракачанов, който всъщност е истинският архитект и създател на престъпната схема. Тези двамата вицепремиери – Каракачанов и Симеонов си позволиха да проведат злостна, нелепа, подла, цинична битка срещу майките, срещу българските майки”.

 

От своя страна депутатът Юлиан Ангелов от ВМРО поиска оставката на Марешки като зам.-председател на парламента заради изказването му:

“Няма такова двуличие – един ден твърдиш едно, на другия ден твърдиш друго, един ден си либерал, на другия ден си демократ, на третия ден си станал патриот – всеки ден се променяш! И той да ни държи на нас от ВМРО морална сметка. Представете си човека, който има повдигнати обвинения за рекет, изнудване и побой – заместник-председател на народното събрание”.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар