ТОКУ ЩО! Радев подкрепи летците в Граф Игнатиево и атакува престъпното управление на ГЕРБ!

ГЕРБ, Президент, Румен Радев
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Държавният глава Румен нападна кабинета. Той подкрепи стачката на авиаторите от военната база в “Граф Игнатиево” в профила си във Фейсбук. “Напрежението в сектор „Сигурност“ е тревожно. Кадровата криза в Българската армия се изостря. Полицаите и пожарникарите стачкуват, военните пилоти прекратиха плановите полети.

Недоволството на хората с пагони е обяснимо – за него има социални, технически и психологически причини. Политическите реакции на проблема са неадекватни. Достойни българи са обвинявани в алчност, бунт и престъпно поведение. Много от тях рискуват живота си в изпълнение на служебния си дълг”, написа в социалната мрежа държавният глава.

“Да искат от тези доблестни мъже поведение на камикадзе, могат да си позволят само политици с безукорен морал на самураи. Недопустимо е да се уязвява честта на хората с пагони.

Призовавам за отговорно отношение към проблемите на националната сигурност. Политическият патос не може да замести управленските решения”, съобщи още президентът Радев. Припомняме, че във вторник летците от първата смяна в базата обявиха, че няма да работят, защото не се чувствали добре.

Малко по-късно те уточниха, че не искат да летят със самолетите Миг-29, тъй като не се чувствали сигурни. Премиерът Бойко Борисов им отговори, че в лошото време и на него самия не му е приятно да се качва на самолет, но си върши работата, въпреки климатичните условия.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ТОКУ ЩО! Радев подкрепи летците в Граф Игнатиево и атакува престъпното управление на ГЕРБ!

  • Призидента е прав Какво е България без военни и без пилоти Господа управници решете проблема без да плюете, всеки може да бъде политик ,но трудно би станал военен пилот,
    просто е невъзножно иска дупце ,смелост Хайде господа Борисов, Каракачанов и Цветанов станете пилоти от земята лесно се говори, Вие не сте цяла България днес сте управници, а утре никой но венните пилоти остават за да служат и защитават нашата родина България

Вашият коментар