ТОКУ ЩО! СДВР излезе с официална информация за стрелбата в подлеза! Полицаи са чули изстрелите…

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Повод за престрелката, при която пострада 50-годишен мъж, е това, че кучето му е маркирало територията си пред магазина на извършителя.

Това каза началникът отдел „Разследване“ към СДВР комисар Стойно Цветков на брифинг по повод битовият скандал, в който 50-годишен мъж беше прострелян в корема по-рано днес.

„Днес около 10.00 часа е получен сигнал за стрелба в подлеза на бул. „България“ и бул. „Гоце Делчев“. В близост е имало колеги, които дори са чули шума от изстрела.

Незабавно са реагирали, слезли са долу и са заловили 59-годишния извършител на деянието. Те също така са установили и пострадалия, който е 50-годишен мъж.

След пристигане на екипите на „Спешна помощ“ той е откаран в болнично заведение, където се обработва оперативно“, допълни той.

„Има палка, която е иззета от местопроизшествието, но не разполагаме с данни пострадалият да е извадил палката за самозащита. По данни на свидетелите и на съпругата на пострадалия тази палка се носи, ако има проблем с кучето. Извършени са неотложните действия.

Данните са докладвани на прокуратурата и случая се наблюдава от Градската прокуратура.

В момента се работи с извършителят – той има една криминална регистрация назад във времето за нанасяне на телесна повреда. Пистолетът му е законно притежаван“, заяви още комисар Цветков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар