ТОКУ ЩО! Служители на фирма за бързи кредити пребиха бременна жена и счупиха ръката на мъжа ѝ

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

33-годишният Руси Русев Енев от село Вресово, Община Руен, е съобщил пред медиите, че е нападнат и жестоко бит от служители на популярна фирма за бързи кредити.

Руси твърди, че е налаган с юмруци и ритници по цялото тяло.

Съмнява се, че ръката му е счупена, а хората, които са го били са ударили и жена му Желка Ангелова Ласкова, която е бременна в четвъртия месец. „Дойдоха и стана нещо страшно.

Преди Коледа взех кредит от тях, трябваше да им дам 200 лева до вчера. Аз съм честен човек, казах им, че ще се забавя с ден-два, но ще им платя. А те директно ме нападнаха, обиждаха ме, ритаха ме, блъскаха. Беше страшно.

Казах на жената да бяга, за да не стане нещо с детето. Те и нея удариха, отнесе няколко ритника, дано да й няма нищо. Цялата махала видя какво става”, твърди Руси. Руси не е подавал сигнал в РУП-а в Руен за нападението.

По думите му не го направил, защото се страхувал да излезе от махалата, мутрите го чакали в селото. От няколко часа се е скрил се и не излиза, а агонизира от раните си, кълне се по телефона Руси.

По думите му мъжете, които са го нападнали били охрана на мъж с малко име Иван, който идвал в село Вресово с автомобил брандиран с надписа „Бързи кредити”. Можел да ги разпознае, защото винаги щял да помни лицата им.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ТОКУ ЩО! Служители на фирма за бързи кредити пребиха бременна жена и счупиха ръката на мъжа ѝ

  • В КОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА ПОДОБНИ ГРУПИРОВКИ ИМАТ РЕКЛАМИ В ПРАЙМТАЙМА НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ? ЯСНО Е НА КОГО СА!!!

Вашият коментар