Тома Биков: Всички, които подкрепят Радев са измамници и крадци, и искат да съсипят България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът, наред с всичко, което каза, трябваше да бъде по-конкретен в това, което говори. От една страна, какво означава сваленото доверие. Ясно е как се слага край на едно управление – когато има избори. Избори ще има догодина.

Това каза народният представител от ГЕРБ Тома Биков в студиото на „Тази сутрин“ по bTV във връзка с вчерашното извънредно изявление на президента Румен Радев. „90-та година имаше разпад на държавността и фалит на държавата. Откакто е президент, заниманията му с политика са от тогава.

„“Кои са честните граждани? Те ли са, или тези, които ги издирват? Не мога да разбера какво означава честни граждани. Според мен, подкрепящите Радев също не могат да разберат какво точно казва.

Ако ГЕРБ и ОП не бива да бъдат в управлението, нека каже кои са неговите фаворити за тези места“, каза Биков.   Депутатът твърди, че за него не е проблем това, че президентът е критичен към управлението, а проблемът е в това, че не предлага никаква алтернатива. „Преди година той събра стратегически съвет и той трябваше на базата на тази стратегия да каже „не сте готови, не правите добре това и това“. Една година по-късно не сме чули една дума.

Вчера той си откри предизборната кампания – доста рано и по неподходящ начин. Резултат ще има догодина есента, когато хората ще решат кой искат да бъде президент“, допълни той.  „Един варненски политик каза, че веднага се присъединява към президента. Това не е много добър ореол. Имало е оттегляне на доверието, което не е довело до падане на правителството“, обясни Биков.   „Защо обявява война и го прави точно в този момент?

Аз не съм гласувал за президента, така че съм си свалил доверието към него още преди да са го избрали.

БСП имат вътрешни избори и самите те не знаят кой ще им бъде лидер“, заключи той.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Тома Биков: Всички, които подкрепят Радев са измамници и крадци, и искат да съсипят България

  • Бившият комуняга, настоящ продажник и виден ГЕРБераст Тома Биков май яко го тресе паниката, че това му е последният мандат!!!!

Вашият коментар