Тома Биков: Да забраним книжарниците в България. И без това никой не се интересува от тях.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Депутати от Герб начело с министъра на културата Боил Банов обмислят да забранят книжарниците в България.

Според Тома Биков, който разкри този замисъл, от тези книжарници нямало никаква файда, защото никой не ги посещавал, никой не пазарял от тях, но пък за сметка на това постоянно някакви хора като писатели и дейци на научната дейност искали преференции като намаляване данъка за книгите и т.н.

Живеем в модерни времена в които всеки си има телефон и това с хартиените книги си е отживелица, иновативните технологии са бъдещето, вече има електронни книги и всеки може да си ги чете и в интернет, заяви още Биков, който спомена, че за една книга да се издаде на хартия се изсичали огромни площи гори, а това нарушавало и екологичното равновесие на планетата Земя.
Според Биков, България можела да даде началото на една нова революция, която да спаси цялата планета, стига всички да разберат нуждата да не четат книги от хартия. Това със закриването на всички книжарници в цяла България е само една малка крачка към това, което искаме, а именно всички да четат електронни книги, за да спасим колкото се може повече гори на планетата.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_717.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Тома Биков: Да забраним книжарниците в България. И без това никой не се интересува от тях.

  • Тези думи – “да забраним книжарниците” – може да ги каже само едно малоумно магаре, макар, че не съм много сигурен дали в главата на Боил Банов и Тома Биков има сиви клетки колкото в главата на магаре.

Вашият коментар