Тома Биков: Дори и да мине вотът на недоверие пак ще управляваме защото сме по – доб ри

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Имаше подценяване на ситуацията в Перник от най-ниските до най-високите нива. Арестът на Нено Димов е извършен от прокуратурата, а не от правителството.

Приехме доста закони за въздуха и водата – не бива тази криза да хвърля сянка върху свършеното. Това заяви в предаването “Още от деня” по БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

“За мен вотът на недоверие е неподходящ в сегашната ситуация. ГЕРБ може да носи политическа отговорност, дори и заради подценяването от ниските нива”, каза още той.

Нинова след внасянето на вота на недоверие: Ще се види кой поддържа модела и кой иска промяната

“Мога да кажа какъв сценарий ще се разиграе, ако вотът мине. Правителството се разпуска, избира се служебно правителство за 3 месеца, провеждаме избори и чак през юли-август може да имаме работеща администрация. Извънредните избори вадят администрацията от ритъм”, допълни Биков.

Тома Биков разкри, че гласуването ще стане следващата сряда и изрази надежда, че по време на дебатите ще се спази умерен тон.

В петък е дебатът по вота на недоверие

“Не бива да се създава истерия у обществото. Не е вярно, че 500 000 души стоят без вода, както Нинова заяви”, разкри депутатът от ГЕРБ.

“Подценен беше и контролът върху отпадъците. Трябва да има по-сериозен контрол върху местните структури, които отговарят за боклуците. Има директори, които се смятат за феодали. Бизнесът за рециклиране е важен, къде иначе ще отиват тези отпадъци”, коментира Биков.

“Резултатите от реформите в образованието ще се видят след 10-15 години. За това и вдигаме учителските заплати. Вдигането на учителските заплати, не е за да се радват хората, а за да може тази професия да стане престижна”, завърши Тома Биков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар