Тома Биков към ПП-ДБ: Това, което ви се случва, е поради ваши грешки – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това, което ви се случва, е поради ваши грешки, просто защото сте извършили действия, които впоследствие водят до подобни резултати, заяви в декларация Тома Биков от ГЕРБ-СДС. Поводът е декларация на “Продължаваме промяната-Демократична България”, предават от БТА.

В момента вие събирате резултатите от вашите действия в последните три години, това е реколтата, обърна се към бившите си партньори в управлението Биков. И добави – никой не ви е виновен и колкото декларации да направите, няма да съберете дори и твърдото си ядро, защото и вашите хора протестират на “Фритьоф Нансен”( срещу новата организация на движението в района около НДК-бел.ред.). Ще го разберете и това на изборите.

Опитайте се да бъдете малко по-скромни, сдържайте се, наложете си малко дисциплина, призова Биков.

Решението за пенсиите вече е взето от НОИ и то е за 11% увеличение, ние сме тук да ни “изтъркаляте” всички тези опорки, които ги въртите във Фейсбук от няколко седмици, коментира депутатът. Ако има нещо важно, което се случва днес, то е, че с подобни действия се бламират промените в Конституцията, не за това дадохме непрекъсваемост на работата на парламента, коментира още Биков.

 

 

 

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар